Antena Căutare

Lidl a retras un nou produs de la raft! Despre ce aliment este vorba și cum se pot recupera banii

Lidl a anunțat retragerea unui produs de la raft. Cei care l-au achiziționat sunt rugați să îl returneze pentru a-și primi banii înapoi sau să nu îl consume. Iată ce este produsul rechemat în magazine.

Imagine cu magazinul Lidl și emblema acestuia. Galerie
Lidl a retras un nou produs de la raft! | Shutterstock

Lidl a făcut un anunț cu privire la retragerea de la raft a unui produs american din cauza unui alergen care nu a fost menționat pe etichetă.

Această decizie a fost luată recent, iar toți clienții care vor aduce produsul în magazine își vor primii banii înapoi.

Citește și: Care sunt alimentele care se găsesc în toate magazinele din România, dar în alte țări sunt total interzise

Iată ce produs a fost retras de la raft și care este motivul pentru care clienții sunt îndemnați să nu îl consume și să îl returneze, chiar dacă nu dețin bonul fiscal.

Lidl a retras un nou produs de la raft!

Din cauza glutenului din făină, care reprezintă un alergen pentru multe persoane, toate loturile ale unui sos american produs de Contec Foods SRL au fost retrase de la vânzare.

Problema cea mai mare este reprezentată de faptul că acest alergen lipsea de pe eticheta tuturor produselor, fapt pentru care persoanele care au intoleranță la gluten, ar fi putut avea probleme grave de sănătate.

Sosul American Dip KFC se va retrage de la raft pentru o perioadă, iar clienților le este recomandat să nu îl consume sau să îl aducă în orice magazin pentru restituirea banilor.

Bonul fiscal nu este necesar, banii fiind restituiți în totalitate.

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a confirmat de asemenea, faptul că produsul respectiv nu semnala prezența alergenului, ceea ce reprezintă o problemă serioasă pentru persoanele cu intoleranțe care l-ar fi putut consuma.

Citește și: Prețul celui mai scump whiskey din lume i-a surprins pe internauți. Cât costă și de ce se ridică la această sumă

Totodată, Lidl a mai scos de la vânzare un produs în urmă cu două zile din cauza unor suspiciuni cu privire la produsul „Nixe File de anșoa în ulei de măsline 80 g” din lotul 145 / 220.

Termenul de valabilitate pentru acest lot este 25.05.2024, iar motivul pentru care produsul este suspect este deținerea unor valori mult prea ridicate de histamină.

În ultima perioadă au existat tot mai multe magazine care au retras de la raft mai multe produse. În acest caz se află și marele retailer Ikea.

IKEA a retras de urgență un produs de la vânzare

Recent, Ikea a făcut un anunț cu privire la retragerea de pe piață a unui produs care a prezentat defecțiuni în cazul mai multor exemplare. Iată de ce s-a dorit rechemarea produselor înapoi în magazine și de ce au fost îndemnați oamenii să nu le mai folosească.

Un anumit tip de încărcător USB a prezentat în cazul mai multor exemplare defecțiuni care îi pun în pericol pe cei care îl utilizează.

Cablul de încărcare poate provoca electrocutări și distrugerea dispozitivelor la care sunt conectate, și, tocmai de aceea, marele retailer a ajuns la decizia de a retrage de la vânzare toate produsele din această categorie.

Astfel, toți clienții care au achiziționat produsul au fost rugați să îl aducă înapoi în magazine pentru returnarea banilor, iar în cazul celor care nu și-au dorit să facă acest lucru, le0a fost recomandată stoparea utilizării acestuia.

Citește și: Prețurile alimentelor din România sunt ca cele din Elveția, deși între salarii există o diferență colosală. O româncă a filmat tot

Rezultate Loto 8 februarie 2024. Report în valoare de peste 30,82 milioane de lei după extragerile de joi... Unui român i-a fost poprit contul pentru o amendă veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x