Antena Căutare

Măsuri drastice pe litoral, după „hora pandemiei” din stațiunea Mamaia. Sute de polițiști vor patrula în zonele frecventate de turști

Sute de turiști au încins o horă, în fața unui restaurant din stațiunea Mamaia. În urma incidentului, ce a avut loc acum două săptămâni, autoritățile au luat măsuri drastice.

Măsuri drastice pe litoral, după „hora pandemiei” din stațiunea Mamaia. Sute de polițiști vor patrula în zonele frecventate de turști
Măsuri drastice pe litoral, după „hora pandemiei” din stațiunea Mamaia. Sute de polițiști vor patrula în zonele frecventate de turști

Imagini uluitoare au fost surprinse în Mamaia, unde nicio regulă pare să nu mai fie respectată. Sute de turiști s-au prins în horă, fără să mai țină cont de distanțarea socială. A fost furnicar de oameni în centrul stațiunii de pe litoral.

Din imaginile făcute publice de Antena 3 se vede că în zonă nu există forțe de ordine care să îi sancționeze pentru că nu respectă măsurile de distanțare socială impuse prin starea de alertă.

Corpul de Control al MAI a făcut verificări după hora din Mamaia pentru a vedea ce măsuri au fost luate împotriva Covid-19.

Concediile românilor, un pericol! Masca ar putea deveni obligatorie și în aer liber: „Nu trebuie să intrăm în zona măsurilor coercitive”

În urma acțiunii, au fost aplicate mai multe sancțiuni:

  • Şefului I.P.J Constanţa i-a fost întreruptă menţinerea în serviciu, după împlinirea vârstei de pensionare.
  • S-a decis încetarea împuternicirii adjunctului şefului I.P.J Constanţa pe linie de ordine publică.
  • Comisarul-şef de poliţie Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. -
  • Cu data de 1 iulie, comisarul de poliţie Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe o perioadă de 3 luni.
  • În vara asta, vor fi mai mulţi poliţişti în staţiuni: 182 de agenţi din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, criminalistică şi combaterea criminalităţii organizate au fost delegaţi. În total, peste 500 de poliţişti sunt pe litoral.
  • Zilnic, 86 de patrule sunt în teren pentru a interveni la sesizările semnalate şi a proteja drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.

Medicii vorbesc despre o a doua tulpină de COVID-19. Româncă reinfectată cu noul coronavirus, în stare gravă: „Anticorpii nu protejează”

Coronavirus România. 450 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi alte 450 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 27.746.

De asemenea, 20 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.687.

Atenție! Se fură bani de pe card și nici nu știi ce ți s-a întâmplat. Metodele acestea sunt cel mai des folosite... "Notele de 10 la BAC sunt meritul familiei, nu al sistemului!!". Un expert în educație taie în carne vie. Mini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x