Antena Căutare

Medicii i-au prescris medicamente, însă nu se aștepta să i schimbe complet înfățișarea. Cum a ajuns să-și piardă toți dinții

Tânăra a trecut printr-un accident de mașină minor, însă ce a urmat nu se aștepta. Din cauza durerilor de spate, s-a prezentat imediat la spital. 

tanara care si-a pierdut dintii Galerie
Medicii i-au prescris medicamente, însă nu se aștepta să i schimbe complet înfățișarea. Cum a ajuns să-și piardă toți dinții | Profimedia

Prin urmare, medicii i-au prescris medicamentele, dar după doar o săptămână, Natalie a avut parte de vărsături extreme din cauza tratamentului.

Citește și: Ziua lucrează la spital, dar noaptea se transformă. Povestea doctoriței care duce o viață dublă. Ce face, de fapt, în timpul liber

Medicii i-au prescris medicamente, însă nu se aștepta să i schimbe complet înfățișarea. Cum a ajuns să-și piardă toți dinții

Tânăra de 24 de ani din Vancouver și-a înlocuit deja toți dinții cu proteze dentare. Natalie Lacasse suferă de dureri cronice de când a fost diagnosticată cu tulburare temporomandibulară, o disfuncție a articulației maxilarului stâng, la vârsta de 12 ani, scrie Nypost.com.

Șapte ani mai târziu, la vârsta de 19 ani, își pierduse toți dinții ca urmare a medicamentului pe care îl lua și ulterior i s-a oferit proteza dentară.

„Până anul trecut, îmi ascundeam în mod constant zâmbetul și dinții”, a spus Lacasse pentru NeedToKnow.co.uk. „Când vorbeam sau râdeam, îmi acopeream gura și eram cu adevărat îngrozită să am pe cineva, chiar și familia mea, să mă vadă cu [sau] fără proteza dentară.”

Acum încearcă doar să „aducă umor” situației, împărtășind povestea ei celor peste 16.000 de urmăritori pe TikTok.

Citește și: Ea este femeia care nu se consideră destul de frumoasă pentru soțul cu 25 de ani mai în vârstă. Cum arată bărbatul

Când avea 18 ani, Lacasse și-a rupt mușchiul spatelui inferior după un accident de mașină și i s-a prescris naproxen pentru durere.

Ea a fost sfătuită să o ia timp de două săptămâni, dar medicamentul i-a provocat ulcere gastrice, care a făcut-o să vomite timp de cinci luni fără oprire.

Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube Truly, tânăra a povestit întreaga sa experiență, care a marcat-o.

„Stomacul meu ardea, aproape tot ceea ce mâncam era ca o senzație de arsură profundă, de înjunghiere. Apoi s-a transformat în vărsături. Am vărsat pur și simplu fără oprire și pentru că vomitam de mai multe ori pe zi, mă îmbolnăveam.

În anul următor, Natalie a luat o înghițitură de cafea când și-a ciocnit ușor dintele de cană. Spre groaza ei, jumătate din dintele din față i s-a rupt. Natalie a explicat că s-a grăbit la un stomatolog.

„Au întrebat ce s-a întâmplat și atunci mi-au spus. Periajul după vărsături, mai ales pentru atâta timp, ar fi fost suficient pentru a șterge total smalțul".

De atunci, Natalie a pierdut mai mulți dinți și se bazează pe proteze dentare - ceva cu care s-a chinuit uneori. Dacă la început, i-a fost mai greu să accepte asta, în final le apreciază mai mult: „Proteza dentară nu înseamnă un sfârșit, dacă este ceva, proteza dentară este doar un alt motiv pentru a zâmbi în continuare.”, a povestit ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Motivul banal pentru care turiștii români nu pot trece granița în Bulgaria. La ce ar fi trebuit să fie atenți... Cât a ajuns să coste un apartament de 16 mp în Cluj. Suma nu este deloc mică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x