Antena Căutare

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri după moartea frulgerătoare a artistului. S-a deschis dosar penal în cazul decesului

La scurt timp după ce s-a deschis dosar penal în cazul morții regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, surorile acestuia fac acuzații grave la adresa medicilor care l-au tratat pe acesta, post-Covid.

colaj de fotografii cu petrica mitu stoian inainte de a muri Galerie
La scurt timp după ce s-a deschis dosar penal în cazul morții regretatului artist Petrică Mîțu Stoian, surorile acestuia fac acuzații grave la adresa medicilor care l-au tratat pe acesta, post-Covid. | Antena 1

Petrică Mîțu Stoian a murit la Spitalul din Reșița acolo unde era tratat în urma unor complicaţii după infecţia Covid-19. Surorile artistului spun că fratele lor avea doar probleme cu tensiunea și nu aveau cunoștință de alte boli: „Cu tensiunea, ca orice om. Nu suntem sănătoşi toţi. Nu ştiam să fie grav”.

Acuzații dure venite din partea surorilor lui Petrică Mîțu Stoian. S-a deschis dosar penal în cazul morții fulgerătoare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian.

Surorile spun că acesta nu a fost internat unde trebuia și că artistul le-a mărturisit că merge în stațiune: „Părerea mea e că la clinica aceea… el nu trebuia acolo internat. A spus că merge în staţiune, nu a specificat unde şi cum. A spus că merge să se odihnească. Şi apoi am aflat dimineaţa, m-a sunat copilul fratelui meu şi mi-a spus că Petre e rău. Mă sperii şi eu, mă panichez, nu mai ştiu exact cum a fost în momentul acela. L-am sunat pe soţ, i-am spus să mergem la spital în Reşiţa. Am aflat că a mers la clinica respectivă să se trateze”, au mai spus acestea potrivit romaniatv.net.

Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid. Surorile acestuia spun că i s-a făcut un tratament fără să fie controlat și s-a făcut o greșeală care i-a adus decesul.

Citește și: Reacția clinicii Nera, după decesul lui Petrică Mîțu Stoian. Care a fost momentul în care s-a agravat starea artistului

„Când era la spital. A făcut o procedură fără să-l controleze nici la acte, nici la nimic. Cred că a fost o greşeală. O să aflăm că au preluat procurorii cazul. Pentru el nu mai putem face nimic, dar măcar pentru oamenii care sunt acum să aflăm. Dacă nu mergea la clinica aceea nu păţea nimic. Eu asta cred. S-a chinuit în spital, cred că a făcut şi atac de panică, i-a scăzut şi tensiunea şi asta a fost. Apoi a ajuns la Terapie Intensivă şi gata. Într-o oră a fost mort. I-am zis că el e om puternic şi nu trebuie să se lase”, au mai spus surorile artistului, potrivit aceleași surse citate mai sus.

Poliţiştii şi procurorii au dispus să se facă necropsia artistului Petrică Mîțu Stoian

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului artistului.

Citește și: Cine e Carmen Mihaela, femeia care i-a fost soție lui Petrică Mîțu Stoian. Au divorțat după 16 ani de mariaj

Reprezentanţii Clinicii Nera, din judeţul Caraş-Severin, unde interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a fost iniţial internat pentru a se trata post-Covid, au transmis că artistul avea vineri, la internare, valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, fiind stabilite 15 şedinţe de terapie, el nefăcând nici o astfel de şedinţă.

”La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, într-un comunicat de presă, de luni.

Surse din anchetă au declarat pentru News.ro că marţi ar urma să fie citaţi pentru audieri angajaţii clinicii.

Citește și: Ce avere a lăsat în urma lui Petrică Mîțu Stoian. Care era onorariul său pentru o cântare

Petrică Mîțu Stoian a murit sâmbătă seara. A început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat

Interpretul de muzică populată din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Petrică Mîţu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse care s-a agravat. Medicii de la Clinica privată Nera au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa. Acesta a fost internat la Secţia ATI unde a fost intubat, iar după câteva ore a decedat.

Citește și: Petrică Mîțu Stoian, ultima prestație tv. Artistul a filmat Revelionul doar cu câteva zile înainte de a se stinge din viață

(P) Noua colecție Pronovias 2021 a fost lansată... (P) Află cum găsești ușor anunțuri locuri de muncă variate și de actualitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x