Antena Căutare

Urări de Sfântul Gheorghe: mesaje și felicitări. Imagini cu ”La mulți ani” pentru 23 aprilie

Urări, mesaje și felicitări de Sfântul Gheorghe. Ți-am pregătit mai multe mesaje și felicitări imagini cu urări ce conțin textul ”La mulți ani” de Sfântul Gheorghe Sărbătoarea are loc marți, 23 aprilie.

baloane si cadouri langa o urare de sfantul gheorghe Galerie
Urări, mesaje și felicitări de Sfântul Gheorghe. Ți-am pregătit mai multe mesaje și felicitări imagini cu urări ce conțin textul ”La mulți ani” de Sfântul Gheorghe Sărbătoarea are loc marți, 23 aprilie. | Shutterstock.com

Dacă ai și tu prieteni sau rude cărora vrei să le urezi ”La mulți ani” de Sfântul Gheorghe, alege un mesaj sau o felicitare-imagine pentru onomastica lor de pe 23 aprilie.

Am făcut pentru tine o selecție de mesaje și imagini cu urări de Sfântul Gheorghe. Le găsești în rândurile următoare și în galeria foto a acestui articol.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe 2023. Ce nu este bine să faci pe 23 aprilie

Urări de Sfântul Gheorghe: mesaje și felicitări. Imagini cu ”La mulți ani de Sf. Gheorghe” pentru 23 aprilie

Marți, 23 aprilie, milioane de români își celebrează onomastica de Sfântul Gheorghe. Dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege un mesaj text special sau o felicitare pe care le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, Facebook sau pe Messenger.

Mesaje de Sfântul Gheorghe: Texte cu urări de la mulți ani

Iată câteva mesaje text cu urări de ”La mulți ani” de Sfântul Gheorghe:

  • În această zi specială, îți doresc să fii înconjurat de iubire și de tot ceea ce îți dorești. Să ai parte de clipe minunate împreună cu cei dragi ție și să ai multă sănătate și fericire. La mulți ani, dragul meu/draga mea!
  • Îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta, să fii fermă în legătură cu deciziile luate și să nu permiți nimănui să te abată de la idealurile tale. La mulți ani!
  • O viață luminoasă, o dragoste adevărată, și o carieră de succes. La mulți ani!
  • La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!
  • Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani, Georgiana!
  • La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Citește și: Locul din România unde agheasma curge la robinet. Localnicii au primit apă sfințită în gospodării. Cum a fost posibil

  • Dragă Gheorghe/ Georgiana/George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!
  • Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, George!
  • De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!
  • Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porţi, să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!
  • La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Îți doresc sănătate tare ca un whisky, viață fără nori și dragoste frumoasă.
  • Fie ca succesul să-și găsească întotdeauna drumul spre tine. Să ai o zi superbă. La mulți ani!
  • Vreau sa te văd sănătos și fericit alături de o persoană iubită, la fel de capabilă și draguță ca tine, mult succes și noroc pe viitor, ca să ți se deschidă orice ușă, si.. mai ales, prieteni de încredere la care să apelezi la bine și la greu! Te cuprind, ai mare grijă de tine! La mulți ani de Sfântul Gheorghe.
  • Îți mulțumesc că ești al meu, al nostru. Să fii sănătos, să ai succes în toate începuturile. La mulți ani, Tati! Te iubim.
  • Îți doresc câți mai mulți prieteni, dar adevărați, cât mai multe zâmbete, dar sincere, și cat mai nelimitată în vise să fii, dar totuși, realizabile vise. O sărbatoare cât mai frumoasă să ai. La mulți ani!
  • La mulți ani cu drag de onomastica ta. Să ai parte de o zi superbă alături de cei dragi!
  • La mulți ani de Sfântul Gheorghe. Nu am uitat de tine. Toate cele bune!
  • Vine și urarea de Sfântul Gheorghe: multă sănătate, că le faci tu pe toate! La mulți ani!

Felicitări de Sfântul Gheorghe: Imagini cu ”La mulți ani de Sfântul Gheorghe” pentru 23 aprilie

Pentru apropiații care își sărbătoresc ziua de nume pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe, am pregătit mai multe felicitări deosebite. Alege-ți preferata din imaginile de mai jos, care conțin urări ”La mulți ani”, ”Multă sănătate și fericire” pentru sărbătoriții zilei:

Cine a fost Sfântul Mare Mucenic Gheorghe

Conform portalului ortodox doxologia, Sfântul Mare Mucenic Gheorghe este unul dintre cei mai preţuiţi sfinţi.

Pasionat de mic de arme, Sfântul Gheorghe a fost numit conducătorul unui corp de armată și a luptat în numeroase războaie, fiind apreciat de împărat.

În timpul prigoanei creştinilor, Sfântul Gheorghe şi-a mărturisit cu tărie credinţa şi, după ameninţări şi torturi, a fost executat din porunca aceluiaşi împărat pe care îl servise în lupte şi războaie.

Citește și: Fenomenul care i-a înspăimântat pe părinți. Provocarea care poate duce la halucinații a ucis deja doi adolescenți

Cine își sărbătorește onomastica pe 23 aprilie, de Sfântul Gheorghe

Din limba greacă, numele Gheorghe înseamnă agricultor, lucrător al pământului. Prenumele, care este atât de răspândit la români, ne arată că omul trebuie să fie, înainte de toate, harnic şi gospodar.

Derivatele acestui prenume sunt: George, Georgeta, Georgiana, Geta, Gina, Gelu, Geo, Gică, Gherghina, Ioiga, Iordache. Astfel, aceștia sunt cei cărora trebuie să le spui ”La mulți ani” de Sfântul Gheorghe, la sărbătoarea de azi, 23 aprilie.

Locul din România unde agheasma curge la robinet. Localnicii au primit apă sfințită în gospodării. Cum a fost posibil... Radu Cosașu a murit. Două luni i-a rezistat morții, de pe patul de spital. Ce spunea cu câteva săptămâni înainte să se s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x