Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Darren Cahil în ziua nunții Simonei Halep. Imaginile publicate de antrenorul tenismenei

Darren Cahil a transmis un mesaj pe Twitter cu ocazia nunții Simonei Halep, publicând în acelșai timp și imagini cu mirii.

Colaj cu Darren Cahil și Simona Halep cu Toni Iuruc Galerie
Antrenorul Darren Cahil a transmis un mesaj cu ocazia nunții Simonei Halep | gettyimages.com & Instagram

Vestea nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc a străbătut întreaga lume a tenisului. Celebrul antrenor Darren Cahil a ținut să-I facă o urare pe Twitter tenisemeni romance. „Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu fantastic”, a scris Darren Cahil, publicând câteva imagini din timpul cununiei.

Darren Cahil și Simona Halep au o relație specială. Chiar dacă a existat o perioadă în care cei doi au întrerupt colaborarea, Simona Halep și Darren Cahil au decis să lucreze iar împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce meniu a fost servit la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc și ce preparate au lipsit de pe masa invitaților

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța, orașul natal al tenismenei. Cei doi au spus un „da” ferm și au purtat ținute deosebite.

Tenismenea nu a renunțat la numele de Halep după căsătorie, alegând să se numească Simona Halep-Iuruc.

La petrecerea de nuntă, Simona Halep și-a anunțat invitații că nu dorește bani în plic, ci doar flori şi cadouri simbolice.

Alături le-au fost aproximativ 300 de invitaţi, mulţi dintre ei foşti mari campioni: Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu şi Ilie Năstase.

Ilie Năstase a spus pentru Observator ce cadou a adus la nuntă: I-am adus flori și m-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de-a mea, dar n-am avut timp să mă duc la București să i-o dau, dar o să i-o dau"

Citește și: Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa

Cum a fost cerută în căsătorie tenismena Simona Halep

Simona Halep a povestit, într-o conferință de presă, cum a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Toni Iuruc. Sportiva a descris momentul cererii în căsătorie ca fiind ”deosebit”.

„E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea”, a declarat Simona Halep.

Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost văzuţi prima dată împreună în iulie 2019, la turneul de la Wimbledon, câștigat de sportivă. De atunci, a însoţit-o la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an, a cerut-o în căsătorie.

Simona Halep a refuzat "banii în plic" la nuntă. Ce au cerut sportiva și Toni Iuric să aducă invitații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x