Antena Căutare

David Popovici, apariție inedită în mediul online. Cum l-a machiat iubita lui de Halloween

David Popovici și-a surprins fanii din mediul online cu apariția sa de Halloween. Îndrăgitul înotător a publicat imagini cu masca desenată pe față sa de iubita lui.

David Popovici Galerie
David Popovici și-a surprins fanii cu masca sa de Halloween | Hepta

Iubita lui David Popovici este pasionată de machiaj, așa că nu a ratat ocazia de a-și machia iubitul de Halloween. Taisia i-a creat o mască albă de schelet înotătorului de 18 ani. Sportivul a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care se observă cum este machiat de iubita sa de Halloween.

Citește și: Biochimistul din echipa lui David Popovici, o nouă ipoteză despre dopajul Simonei Halep. Ce spune despre un posibil sabotaj

Cum a arătat David Popovici de Halloween

Totodată, pe contul ei de Instagram, iubita lui David Popovici a publicat un videoclip în care apare imaginea inițială a tânărului și cea transformată după machiaj.

Taisia, iubita lui David Popovici, are în descrierea contului de Instagram că este make-up artist. Taisia publică pe rețelele sociale fotografii în care apare alături de David Popovici și dragostea li se citește în priviri.

Citește și: David Popovici, reacție după ce s-a speculat că și-a cumpărat o mașină foarte scumpă. Sportivul a dat în vileag un fake news

De Halloween, David Popovici a avut ochii machiați cu negru, iar ân zona buzelor iubita sa i-a desenat dinți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce hobby-uri are David Popovici, pe lângă marea sa pasiune: înotul

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

Vorbind despre hobby-uri, David Popovici a mărturisit la podcastul Fair Play că principala sa pasiune este înotul, iar când nu va mai fi o plăcere, tânărul va înceta să practice acest sport. Totodată, starului natației mondiale îi place să asculte muzică și să meargă pe bicicletă. Întrebat dacă se joacă pe calculator, David Popovici a răspuns ferm: „Nicio șansă”.

„Înotul e un hobby de la început și o să fie un hobby până la capăt. Când nu o să îmi mai placă n-o să mai înot. O fac din plăcere și din fericire am ajuns să mă pot și întreține din acest hobby al meu, adică să trăiesc făcând ceea ce-mi place. Pe lângă asta îmi place să merg cu bicicleta și să ascult muzică”, a spus David Popovici, precizând că îi place foarte mult să asculte muzică în timp ce înoată.

David Popovici a cucerit opt medalii de aur în trei luni. La CE de la Roma, David Popovici a obținut aurul atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri.

După ce a devenit cel mai rapid întotător din lume la 100 de metri, românul a fost extrem de aproape de cel mai bun timp al legendarului Michael Phelps.

Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA, la scurt timp de la acuzațiile de dopaj... Simona Halep este acuzată oficial de dopaj cu Roxadustat la US Open. Ce poate să facă acum sportiva în termen de 20 de z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x