Antena Căutare

Cine ar fi iubita lui David Popovici. Cum arată tânăra pe care sportivul dorește sa o ferească de obiectivele camerelor

David Popvici este concentrat pe antrenamentele de înot și pe competițiile unde depășește record după record. Cu toate acestea, starul natației mondiale are persoane dragi alături care îl susțin în carieră.

Colaj cu David Popovici Galerie
David Popovici a făcut istorie în natația mondială | Instagram & Hepta

David Popovici a vorbit în podcastul Fair Play despre cum își petrece timpul când nu este la bazinul de înot. Sportivului îi place să meargă pe bicicletă, să asculte muzică, dar și să petreacă timpul cu prietena lui.

Potrivit imaginilor realizate împreună și publicate pe Instagram, iubita lui David Popovici ar fi elevă la același liceu cu sportivul.

Cum arată Taisia, tânăra care ar fi prietena lui David Popovici

Tânăra care apare la brațul sportivului poartă numele de Taisia și este o domnișoară de-a dreptul încântătoare. Pe lângă statutul de elevă, Taisia este make-up artist.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Taisia publică pe rețelele sociale fotografii în care apare alături de David Popovici și dragostea li se citește în priviri.

Citește și: Ce sumă de bani va primi David Popovici de la Ministerul Sportului, după medaliile de aur câștigate la CE de la Roma

Ce hobby-uri are David Popovici, pe lângă marea sa pasiune: înotul

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

Vorbind despre hobby-uri, David Popovici a mărturisit la podcastul Fair Play că principala sa pasiune este înotul, iar când nu va mai fi o plăcere, tânărul va înceta să practice acest sport. Totodată, starului natației mondiale îi place să asculte muzică și să meargă pe bicicletă. Întrebat dacă se joacă pe calculator, David Popovici a răspuns ferm: „Nicio șansă”.

„Înotul e un hobby de la început și o să fie un hobby până la capăt. Când nu o să îmi mai placă n-o să mai înot. O fac din plăcere și din fericire am ajuns să mă pot și întreține din acest hobby al meu, adică să trăiesc făcând ceea ce-mi place. Pe lângă asta îmi place să merg cu bicicleta și să ascult muzică”, a spus David Popovici, precizând că îi place foarte mult să asculte muzică în timp ce înoată.

David Popovici a cucerit opt medalii de aur în trei luni. La CE de la Roma, David Popovici a obținut aurul atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri.

După ce a devenit cel mai rapid întotător din lume la 100 de metri, românul a fost extrem de aproape de cel mai bun timp al legendarului Michael Phelps.

Cu toate acestea, el a doborât recordul la juniori cu timpul scos și se situează pe locul 3 al celor mai rapizi înotători de la Campionatele Europene de Nataţie din toate timpurile.

„Sunt foarte mulțumit. Nu sunt în niciun caz dezamăgit că nu am bătut timpul lui Phelps. Am un sentiment, nu prea știu cum să-l descriu. 'Ah, încă o sutime', ăsta a fost primul gând”, a dezvăluit David Popovici.

Citește și: Felul de mâncare de care David Popovici nu se atinge. Sportivul a vorbit despre alimentația sa: „Am 7-8 mese pe zi”

„Dar nu are nimic. Am tot timpul din lume. Phelps, când a stabilit timpul, a făcut și record mondial. Cu pași mici ne îndreptăm în direcția pe care o dorim”, a adăugat sportivul român.

„Da, m-a obosit mai tare această finală, fiind a doua probă din program. M-a obosit neobișnuit de tare. Dar nu a fost cea mai grea cursă din viața mea. Cu siguranță a fost cea mai bună cursă la 200 de metri. Dar asta face parte din sport, din ceea ce facem noi”, a completat el.

Citește și: Ce a răspuns David Popovici când a fost intrebat "Te crezi cel mai bun din lume?". Impresionant ce a putut să zică la 17 ani

Întrebat de reporterul televiziunii naționale dacă a luptat așa cum își propusese, David Popovici a avut un răspuns surpinzător.

„Da, m-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine", a recunoscut cel mai bun înotător din lume.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x