Antena Căutare

Un român s-a prezentat la poliție pentru a anunța dispariția soției sale. Unde a fost descoperită l-a lăsat pe bărbat fără cuvinte

Un bărbat de cetățenie română din Germania a trecut printr-o experiență rară care l-a lăsat fără cuvinte. Acesta și-a făcut griji pentru soția sa care nu a mai ajuns acasă și nu a mai putut fi contactată sub nici o formă și, astfel a ajuns la decizia de a apela la oamenii legii. Femeia a fost găsită după o zi, însă locul în care se afla a uimit pe toată lumea.

Imagine cu două mașini de poliție. Galerie
Un român s-a prezentat la poliție pentru a anunța dispariția soției sale. | Shutterstock

În data de 17 noimebrie, un bărbat român în vârstă de 31 de ani s-a prezentat în cadrul unei unități de poliție din comuna Poing, landul Bavaria din Germania pentru a face un anunț cu privire la dispariție soției sale. Aceasta nu a mai ajuns acasă și nu a mai putut fi contactată, iar bărbatul a fost convins că ceva i s-a întâmplat.

Oamenii legii au început căutările, iar doar la o zi distanță femeia a fost găsită. Locul în care soția bărbatului a fost în tot acest timp i-a uimit pe oamenii legii, dar și pe bărbat. Nimeni nu s-a așteptat ca tânăra să ajungă într-o asemenea locație.

Citește și: Lucian Burdujan, fotbalistul dat dispărut s-a prezentat la poliție. Acesta a apărut la o zi după ce tatăl său a murit

Femeia a fost găsită după o zi de căutări într-un loc de necrezut

La o zi distanță de anunțul dispariției, oamenii legii din Germania au identificat-o pe femeie cu ajutorul unei alte plângeri făcute pe numele ei fix în aceeași zi. Femeia era acuzată de furt, iar în momentul în care polițiștii au pus cap la cap informațiile au realizat că aceasta s-ar putea afla deja în penitenciar.

Poliția din comuna Poing a constatat în cele din urmă faptul că femeia se afla după gratii într-unul dintre cele mai mari penitenciare din Germania, și anume penitenciarul Stadelheim din districtul Giesing din München.

Citește și: Un om care a dispărut în luna august alături de câinele său a fost descoperit fără suflare. Ce făcea câinele în acel moment

După această întâmplare, românul avea să mai primească încă o veste foarte proastă. Bărbatul a fost arestat, deoarece făcea parte din cazul furtului pentru care femeia a primit prima plângere. Acesta a sprijinit-o pe femeie în acțiunea de a fura, iar cei doi au fost astfel luați în vederea autorităților.

Purtătorul de cuvânt al biroului de poliție din Poing a făcut o declarație conform căreia bărbatul a fost reținut în urma faptelor sale.

Citește și: Prima declarație a lui Cristian Filip după ce poliția l-a dat dispărut. Ce a pățit creatorul de conținut: "Voiam să stau singur"

Românul nu a stat foarte mult timp în spatele gratiilor, deoarece a ales să achite amenda cu numerar, iar conform spuselor poliției din comună, acesta plănuiște să o scoată și pe femeie din închisoare.

„Femeia care a fost transferată anterior la München este încă în arest, deși soțul iubitor a declarat că va merge imediat la München pentru a plăti și amenda soției sale” au transmis reprezentanții poliției din Poing.

Citește și: Minune a naturii, pe cale de dispariție din cauza turiștilor. Strigătul de ajutor al activiștilor

Povestea pare ruptă de realitate, însă este cât se poate de adevărată. Bărbatul nu a luat în calcul varianta prin care soția lui să fie prinsă de poliție și trimisă în arest.

Cei doi români au trăit o experiență rară și mai puțin obișnuită care i-a uimit pe localnici, dar și pe oamenii legii.

Tripleții abandonați la naștere au fost adoptați de o mamă și de fiica ei. Cine sunt femeile care au făcut gestul impres... Madonna se confruntă cu probleme grave de sănătate. Rinichii și plămânii sunt primii care au cedat....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x