Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Eliza Nanaticu, la un pas de o accidentare gravă. Dani Oțil s-a speriat când a văzut-o așa

Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Dani Oțil s-a speriat de căzătura concurentei. Camerele de filmat au surprins întregul moment.

Colaj cu Eliza Natanticu în timpul unei probe de la Power Couple România, când s-a accidentat Galerie
Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024 | Antena 1

Ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024, a ținut cu sufletul la gură telespectatorii. Oamenii din fața micilor ecrane au avut ocazia să vadă un moment emoționant, dar și o nouă probă de excepție prin care au trecu concurenții.

De data aceasta, fetele au fost puse din nou la încercare. Acestea au fost nevoite să își mențină echilibrul pe o bandă în timp ce căutau zece piese vestimentare ale partenerilor printre alte haine. Soții sau iubiții acestora nu au voie să ofere informații despre îmbrăcămintea ascunsă.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe. Cum a reacționat soțul ei

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară. Eliza Natanticu a fost la un pas de o accidentare gravă în timpul misiunii. Soția lui Cosmin Natanticu a avut o clipă de neatenție care ar fi putut să o coste scump.

Ce s-a întâmpla cu Eliza Natanticu în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Cum era să se accidenteze soția lui Cosmin Natanticu

Deși face bandă când merge în sala de fitness, Eliza Natanticu a întâmpinat probleme la proba din ediția 13 Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Concurenta a căzut în genunchi la a treia încercare de a căuta hainele soțului ei printre o mulțime de alte piese vestimentare.

După incidentul minor, concurentul a început să strige la partenera lui. Actorul a încercat să-i dea câteva indicații clare Elizei Natanticu pentru a nu mai avea parte de astfel de accidentări.

„Eu nu ascult când vorbește lumea cu mine!”, a spus ea.

„Poate o să pară funny din exterior, dar fiind a mea nu puteam să mă amuz”, a fost replica dată de Cosmin Natanticu.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

A doua accidentare serioasă a concurentei a avut loc atunci când a încercat să se pună pe bandă, însă s-a împiedicat. Din grabă, aceasta nu și-a mai putut ține echilibru și a căzut într-o poziție nu tocmai plăcută. Camerele de filmat au surprins întregul moment tensionat.

Dani Oțil s-a speriat când a văzut-o pe soția lui Cosmin Nanaticu că își pierde echilibru. Prezentatorul TV a avut o reacție la care puțini s-ar fi așteptat. Un lucru este cert, Eliza Natanticu a ținut cu sufletul la gură publicul de acasă atunci când a căzut.

„Și m-am dus bine rău de tot!”, a zis Eliza Natanticu.

„Calm, uită-te mai mult la picioare decât la mâini. Nu mai vreau accidente. Aleargă ușor și respiră! Mi-a stat un pic inima! Nu am mai văzut oameni să cadă așa pe bandă”, a dezvăluit Dani Oțil.

Cosmin Natanticu și-a păstrat calmul și a încercat să nu își agite prea tare partenera cu strigătele sale, după căzătura dureroasă de care a avut parte.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrec... Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x