Antena Căutare

Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrecere

Daiana Anghel, soția lui chef Sorin Gonțea, a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira la petrecerea Power Couple România din ediția 13 difuzată pe 4 martie 2024. Ceilalți colegi de competiție au savurat din plin momentul neașteptat.

Daiana Anghel în timp ce dansa la Power Couple România Galerie
Daiana Anghel, soția lui chef Sorin Gonțea, a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira la petrecerea Power Couple România din ediția 13 difuzată pe 4 martie 2024 | Antena 1

Distracția a fost în toi la vila din Malta, după ce concurenții au citit scrisorile de dragoste de la parteneri. În ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024, cuplurile au avut parte de o petrecere pe măsura așteptărilor.

Spiritele au început să se încingă în cadrul reality show-ului atunci când seara s-a lăsat asupra proprietății în care perechile de vedete conviețuiesc împreună. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că s-au legat relații de prietenie între cele cinci cupluri rămase în concurs.

Înainte de proba fetelor, concurenții au făcut senzație cu mișcările lor de dans pe micile ecrane ale telespectatorilor. Printre cei care au impresionat cu abilitățile de dansatori se numără Daiana Anghel, Cosmin Natanticu și Radu Siffredi.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru Daiana Anghel la proba „Noroc, iubito!”. Ce s-a întâmplat

Cuplurile s-au distrat de minune înainte de semifinala și finala Power Couple România, care vor avea loc în curând. Aceștia au băut câte un pahar cu vin în cinstea faptului că au ajuns atât de departe în competiție.

„A intervenit așa o energie și un vibe foarte bun de petrecere. S-au pus tot felul de melodii, s-a dansat. Și s-a declanșat Jihadul! Au început să sară pe podețul ăla pe care stătea masa de zici că le-a pus ceva în băutură. Imaginile vorbesc de la sine!”, a evidențiat Cosmin Natanticu.

Daiana Anghel a făcut furori cu mișcările sale de Shakira în ediția 13 din Power Couple România, de pe 4 martie 2024. Ce i-a zis soțul ei, chef Sorin Gonțea

Momentul în care Daiana Anghel a început să danseze a ținut telespectatorii lipiți de micile ecrane. Soția lui chef Sorin Gonțea a făcut furori în rândul concurenților cu mișcările sale de Shakira în ediția 13 din Power Couple România de pe 4 martie 2024.

Atmosfera de petrecere și muzica bună au făcut-o pe concurentă să se dezlănțuie. Puțini știau că Daiana Anghel este o dansatoare foarte bună. Până și partenerul său a rămas surprins de ipostaza în care a văzut-o.

„Rupete, mama! Rupete!”, a strigat chef Sorin Gonțea la soția lui.

„La un moment dat s-a ridicat Daiana. S-au rupt lanțurile de pe ea”, a mărturisit Emi de la Noaptea Târziu.

„Și-a legat tricoul și a început”, l-a completat Mădălina.

„A fost pentru prima dată când mi-a intrat Daiana la suflet. Nu-ți exagerez! Doamne, deci femeia e Shakira”, a zis și Radu Siffredi, cu zâmbetul pe buze.

Chef Sorin Gonțea și-a urmărit cu mare atenție soția în timp ce se dansa pe melodia lui Shakira. Mai mult, concurentul și-a susținut partenera la petrecere, spunându-i să le arate tuturor de ceea ce este în stare în materie de dans.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Daiana Anghel a rămas în sutien pentru o probă. Ce se ascunde sub hainele ei, de fapt

„Nu te lăsa! Bravo, mamă!”, i-a mai zis chef Sorin Gonțea.

„Deci Shakira e copil pe lângă ea. Deci nu înțelegeți, am văzut-o pe Daiana cum n-am văzut-o în viața mea. (...) Deci a fost o nenorocire!”, a mai adăugat Emi.

„Și pe mine m-a uimit la un moment dat cu mișcările ei”, a spus chef Sorin Gonțea.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 4 martie 2024. Ce a recunoscut Radu Siffredi despre relația cu Oana Matache. Un detaliu a ieșit la... Power Couple România, 4 martie 2024. Eliza Nanaticu, la un pas de o accidentare gravă. Dani Oțil s-a speriat când a văzu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x