Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 24. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak i-a pus la grea încercare pe chefi și le-a testat abilitățile în bucătărie, printr-o probă unde nu puteau nici să guste, nici să vadă mâncarea, în episodul 24 Speak @ cuțite.

catalin scarlatescu, florin dumitrescu, chefi la cutite, cutie galbena Galerie
Speak i-a pus pe cei trei chefi la grea încercare în episodul 24 Speak la cuțite | Antena 1

Speak aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele show-ului culinar preferat, de această dată acompaniat de chefi.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au pus abilitățile la încercare, de această dată pentru a identifica unele preparate obișnuite doar prin atins.

Chefii nu au putut nici să vadă, nici să guste mâncarea, dar au fost nevoiți să o identifice sau să riște o pedeapsă.

Speak a pus chefii la grea încercare în episodul 24 Speak la cuțite

Chefii și-au băgat, pe rând, mâinile într-o cutie și au fost nevoiți să identifice ce se afla în fiecare farfurie doar prin atins.

Primul care s-a încumetat să încerce noul joc a fost chef Cătălin Scărlătescu, ce a nimerit în farfuria lui o combinație complet neașteptată - ”inimi, pipote, gâți și bulion”. Dintre toate ingredientele, chef Cătălin Scărlătescu a nimerit 2, inimile și pipotele.

Următorul a fost chef Florin Dumitrescu, ce a avut 3 ingrediente în farfurie - iaurt, nucă și susan - dintre care a nimerit primele două.

A urmat chef Sorin Bontea, ce a primit doar două ingrediente - cereale cu lapte, însă nu a nimerit niciunul: ”Asta nu știu ce e nici să mă bați!”

Citește și: Rikito Watanabe le-a gătit chefilor "pui salivă". Ce reprezintă, de fapt, rețeta

A urmat încă o rundă și când a venit rândul lui Florin Dumitrescu, a refuzat să pună mână în farfurie, de teamă că are de-a face cu un animal. De fapt, în farfurie se afla salată de boeuf.

Chef Sorin Bontea nu a avut noroc nici în a doua rundă, când nu a nimerit icrele, roșia și ceapa din farfurie. Chef Cătălin Scărlătescu a nimerit o altă combinație bizară, burtă și miere, dintre care a nimerit primul ingredient.

După ce a ”torturat” chefii cu ingredientele neobișnuite, a venit rândul lui Speak să ghicească în farfurie. El a primit copane, dulceață și iaurt, dintre care nu a putut nimeri dulceața, pe care a confundat-o cu faimosul caviar.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală? Află totul urmărind mai sus episodul 23 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 23 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 23. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x