Antena Căutare

Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Andrei Duțu, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată răspunsurile lui.

Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă” Galerie
Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă” | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Andrei Duțu a acceptat provocarea #pebune KFC

Andrei Duțu a mers direct în Bootcamp după ce a reușit să-i impresioneze pe Delia, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana cu interpretarea piesei All I Want de la Kodaline. Tânărul a mărturisit ce înseamnă pentru el toată experiența X Factor de până acum. Spune că se simte „super” și totul este „foarte tare”.

„Atmosfera este total altfel decât din fața televizorului, asta chiar e... E total diferit. Pe bune. E aici și acum”.

Citește și: Petru Georoiu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „Pe scena X Factor, eu mă simt stăpân pe mine”

Cât despre reacția juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost pe bune până acum.

„Da, eu sunt măgulit de reacțiile lor. Chiar mă bucur tare mult că au folosit acele cuvinte frumoase. Chiar sunt mândru”, a spus tânărul.

E o diferență și între a urmări X Factor de acasă și de a fi acolo, pe scenă, în competiție.

Andrei Duțu: „Aici e pe bune! Acasă vezi, cumva, lucrurile gata, aici le faci! Eu văd și making-of-ul și mi se pare foarte tare!”.

Citește și: Claudiu Chichirău răspunde provocării #pebune făcută de KFC. Ce a dezvăluit

Despre trăirea din acest show, concurentul X Factor a mărturisit:

„A fost incredibilă. A fost o senzație incredibilă să simt publicul, să văd luminile, sunetul, totul a fost așa... Pe bune!”.

Dintre jurații X Factor, Andrei este de părere că unul dintre ei are vorbele cele mai potrivite când vine vorba de jurizare.

„Pe bune? Bănică!”, a spus Andrei, fără să stea pe gânduri, scurt și la obiect.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Loredana crede că are grupa câștigătoare la X Factor. „Ar fi trebuit să am nişte canapele aici, nu doar trei scaune!”... X Factor 2021. Concurenții din grupele lui Florin Ristei, Loredanei, lui Ștefan Bănică și Deliei care au trecut de Bootc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x