Antena Căutare

Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”

Un moment cu adevărat special din a patra ediție din sezonul 9 „X Factor” a fost atunci când Dominique Simionescu i-a uimit pe jurați nu doar cu look-ul, ci și cu vocea ieșită din comun!

Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor” Galerie
Dominique Simionescu, „fata cu flori în cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Puștoaica în vârstă de 18 ani de la „X Factor” a captat atenția tuturor cu faptul că a ales să poarte pe cap o superbă coroniță de flori, despre care a dezvăluit că îi este talisman, în fiecare competiție muzicală.

Dominique Simionescu i-a cucerit pe jurații emisiunii X Factor

„Am 18 ani, deși arată de 14. Hai, 14 jumate machiată!”, a glumit ea, înainte de prestație, spre deliciul tuturor.

citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

Pe cât de firavă, pe atât de simpatică și plină de energie! Așa am putea s-o descriem pe Dominique Simionescu, tânăra care a urcat pe scena „X Factor” cu o atitudine de star adevărat. Aceasta a ales să impresioneze printr-un colaj muzical realizat din piesele „Inimă, nu fi de piatră” și hitul „I Will Survive”.

„Îmi plac fetele fâșnețe! Ești irezistibilă!”, a dezvăluit Loredana, captivată nu doar de modul în care arată Dominique Simionescu, ci și de timbrul special al vocii sale.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

A urmat apoi un dialog savuros și extrem de amuzant între tânăra îndrăzneață și jurații show-ului și parcă toată lumea s-a îndrăgostit de tânăra de 18 ani!

Pentru spectacolul făcut pe scena emisiunii „X Factor”, „fata cu florile pe cap” a primit trei de „da”, adică șansa de-a ajunge în etapa următoare a competiției muzicale!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Vasi Bistrae a venit pentru a patra oară la „X Factor”! Ștefan Bănică: „Hai, mă Vasi, cântă din suflet, rupe scena”... Ana Paula Pantea a făcut magie curată, de la operă la fado, pe scena „X Factor”! „Este o comoară la noi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x