Antena Căutare

X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

Andrada Precup l-a emoționoat până la lacrimi pe mentorul categoriei sale de vârstă, Ștefan Bănică, acesta oferindu-i un loc pe scaun, în al doilea Bootcamp al sezonului 9 X Factor.

Andrada Precup, moment emoționant pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andrada Precup i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Delia: Să-ți spun că ai cântat perfect ar fi prea puțin

Andrada Precup a oferit un moment de excepție în Bootcamp, jurații au aplaudat-o în picioare și au catalogat momentul ca fiind unul mult decât perfect.

Andrada este nevătoare, însă consideră că în schimbul deficienței Dumnezeu a recompensat-o cu harul de a cânta:

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”.

Andrada Precup a fost ultima concurentă din al doilea Bootcamp al sezonului 9 X Factor și a reușit să schimbe formula deja existentă pe scaune.

„Nu e ușor să fii ultimul pentru că ai așteptat foarte mult, dar în același timp, chiar dacă cele 3 scaune sunt ocupate și formula lor nu s-a schimbat de o bună perioadă de timp sunt tare curios dacă astă-seară rămânem în formula aceasta, sau Andrada va ridica pe cineva de pe scaun”, a spus Ștefan Bănică înainte ca Andrada să înceapă să cânte.

CItește și: Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada a cântat piesa Lie Ciocârlie într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

Ștefan Bănică a avut lacrimi în ochi în momentul prestației Andradei, iar când a felicitat-o cu greu s-a abținut să nu plângă.

Jurații și-au exprimat aprecierea față de talentul Andradei, iar Ristei a spus că Andrada ar trebui să câștige competiția:

Ristei: „Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afara faptului că e o evoluție imensă de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta.

Delia i-a spus Andradei că a reinventat piesa pe care a auzit-o de atât de multe ori, însă niciodată în acest fel.

Delia: Să-ți spun că ai cântat perfect ar fi prea puțin. Ai ceva nou. E o chestie personală. Nu știu ce să zic. M-ai lăsat fără cuvinte efectiv.

Loredana: Îmi place că ești extrem de muzicală, de creativă și de originală. Sunt niște calități pe care aici la X Factor le căutăm și sunt ca aurul de valoroase. Ai o voce fantastică!

Bănică a urcat pe scenă și a îmbrățișat-o pe Andrada. Încercând să-și potolească lacrimile, Bănică i-a oferit Andradei un scaun și un loc în etapa următoare.

Pe cine a ridicat Bănică de pe scaun, pentru a-i face loc Andradei

Bănică: „E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Pentru că cele trei scaune erau deja ocupate, Ștefan Bănică a trebuit să renunțe la una dintre cele trei concurente. Cea pe care Ștefan Bănică a decis să o ridice de pa scaun a fost Oana Velea.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Andra Barangă are muzica în sânge, dar alegerea piesei nu a avantajat-o în Bootcamp... X Factor 2020. Ele sunt concurentele care l-au convins pe Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa urm...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Ultimele știri
x