Antena Căutare

X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

Andrada Precup l-a emoționoat până la lacrimi pe mentorul categoriei sale de vârstă, Ștefan Bănică, acesta oferindu-i un loc pe scaun, în al doilea Bootcamp al sezonului 9 X Factor.

Andrada Precup a urcat într-o rochie albă pe scena X Factor
Andrada Precup, moment emoționant pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andrada Precup i-a lăsat fără cuvinte pe jurați. Delia: Să-ți spun că ai cântat perfect ar fi prea puțin

Andrada Precup a oferit un moment de excepție în Bootcamp, jurații au aplaudat-o în picioare și au catalogat momentul ca fiind unul mult decât perfect.

Andrada este nevătoare, însă consideră că în schimbul deficienței Dumnezeu a recompensat-o cu harul de a cânta:

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”.

Andrada Precup a fost ultima concurentă din al doilea Bootcamp al sezonului 9 X Factor și a reușit să schimbe formula deja existentă pe scaune.

„Nu e ușor să fii ultimul pentru că ai așteptat foarte mult, dar în același timp, chiar dacă cele 3 scaune sunt ocupate și formula lor nu s-a schimbat de o bună perioadă de timp sunt tare curios dacă astă-seară rămânem în formula aceasta, sau Andrada va ridica pe cineva de pe scaun”, a spus Ștefan Bănică înainte ca Andrada să înceapă să cânte.

CItește și: Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada a cântat piesa Lie Ciocârlie într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

Ștefan Bănică a avut lacrimi în ochi în momentul prestației Andradei, iar când a felicitat-o cu greu s-a abținut să nu plângă.

Jurații și-au exprimat aprecierea față de talentul Andradei, iar Ristei a spus că Andrada ar trebui să câștige competiția:

Ristei: „Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afara faptului că e o evoluție imensă de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta.

Delia i-a spus Andradei că a reinventat piesa pe care a auzit-o de atât de multe ori, însă niciodată în acest fel.

Delia: Să-ți spun că ai cântat perfect ar fi prea puțin. Ai ceva nou. E o chestie personală. Nu știu ce să zic. M-ai lăsat fără cuvinte efectiv.

Loredana: Îmi place că ești extrem de muzicală, de creativă și de originală. Sunt niște calități pe care aici la X Factor le căutăm și sunt ca aurul de valoroase. Ai o voce fantastică!

Bănică a urcat pe scenă și a îmbrățișat-o pe Andrada. Încercând să-și potolească lacrimile, Bănică i-a oferit Andradei un scaun și un loc în etapa următoare.

Pe cine a ridicat Bănică de pe scaun, pentru a-i face loc Andradei

Bănică: „E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Pentru că cele trei scaune erau deja ocupate, Ștefan Bănică a trebuit să renunțe la una dintre cele trei concurente. Cea pe care Ștefan Bănică a decis să o ridice de pa scaun a fost Oana Velea.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Andra Barangă are muzica în sânge, dar alegerea piesei nu a avantajat-o în Bootcamp... X Factor 2020. Ele sunt concurentele care l-au convins pe Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa urm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x