Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment emoționant alături de Adrian Daminescu și Damian Drăghici: „ Are un har incredibil”

Andrada Precup a intrat în sufletul publicului datorită talentului, naturaleții și puterii sale. Andrada Precup a pășit în Finala X Factor 2020 și a transmis o emoție incredibilă.

Andrada Precup, pe scena X Factor 2020, alături de Adrian Daminescu
Andrada Precup a cântat piesa „România, alături de Adrian Daminescu și de Damian Drăghici | A1.ro

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a interpretat piesa „România” alături de compozitorul melodiei, Adrian Daminescu. Cei doi au fost acompaniați la nai de Damian Drăghici, iar momentul a fost unul pe măsura așteptărilor.

„Sunt cu inima cât un purice. O iubesc pe fata asta care pentru mine este mai mult decât un concurent. A devenit o lecție de viață. Ea cântă și simte într-un alt mod decât ceilalți”, a spus Ștefan Bănică înainte de momentul Andradei Precup al lui Adrian Daminescu și al lui Damian Drăghici.

Cum a fost întâlnirea dintre Andrada Precup și Adrian Daminescu, unul dintre invitații speciali ai Finalei X Factor 2020

Întâlnirea dintre Andrada Precup și Adrian Daminescu a fost una emoționantă: „Mă întrebam dacă lucrurile o să ducă în aceeași direcție, dacă suntem pe aceeași lungime de undă și suntem. Eu țin la această piesă și uneori când o cânt îmi dau lacrimile”, a spus Andrada la repetiții.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Andrada Precp a fost protagonista unui moment de aur, sensibil, care a reușit să ajungă în sufletele oamenilor.

Andrada Precup, Adrian Daminescu și Damian Drăghici, moment „de aur”, în Finala X Factor 2020.

„Andrada, ești fantastică. Ești senzațională. Mă bucur că ai fost alături de acești oameni și că ai trait această experiență”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

Cei doi artiști alături de care Andrada a urcat pe scenă și-au exprimat aprecierea față de concurenta lui Ștefan Bănică din sezonul 9 X Factor 2020.

Andrada Precup, apreciată de Adrian Daminescu și Damian Drăghici

„Am cunoscut un îngeraș care în drum spre Pământ și-a pierdut aripile”, a spus Adrian Daminescu.

„Are un har incredibil. Oricum ar fi, asta nu este ultima oară când auzim despre ea”, a spus Damian Drăghici.

Citește și: Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală

O poți vota pe Andrada Precup pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul Andrada. PoțiI vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul competiției, tânăra concurentă a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe jurați și pe telespectatori, datorită interpretărilor sale de excepție.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

În finala X Factor 2020, Andrada Precup concurează cu Adrian Petrache (din grupa Loredanei), Super 4 (din grupa lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din grupa Deliei).

Finala X Factor 2020. Super 4, moment de excepție alături de Raluka: „N-am mai avut asemenea emoții de când eram mică”... Finala X Factor 2020. Sonia Mosca, moment sublim alături de Monica Anghel: „Are o voce cu totul și cu totul specială”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x