Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, duet formidabil cu Dinu Iancu Sălăjanu: „Un moment ca de Oscaruri!”

Nick Casciaro, finalistul Loredanei de la X Factor 2021 a avut parte de un duet formidabil cu Dinu Iancu Sălăjanu. Cei doi artiști, acompaniați de cor și de Andrei Calancea la fluier au interpretat melodiile Ciobănaş cu 300 de oi și Funiculì, Funiculà.

Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu, în Finala X Factor 2021 Galerie
Nick Casciaro, duet formidabil cu Dinu Iancu Sălăjanu în Finala X FActor 2021 | Mihai Stetcu

[ivm guid=]Nick Casciaro a impresionat publicul și juriul X Factor 2021 încă de la audiții. Tânărul italian a avut o performanță fantastică în cadrul show-ului X Factor și iată-l ajuns în Marea Finală.

La ultima înfruntare înainte de Finală Loredana a decis să fie reprezentată de tânărul Nick Casciaro.

Mentorul s-a gândit la un duet inedit între finalistul său, Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu.

Loredana a ales o piesă românească pentru tânărul italian, la repetiții, fiind uimită de faptul că Nick „are un accent impecabil în limba română”.

„Învăț româna pentru că iubesc. În viziunea mea suntem extrem de asemănători. două țări gemene. Sânge roman”, spunea Nick Casciaro la repetiții.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Nick Casciaro i-a încântat pe toți cu timbrul deosebit și cu emoția piesei „Don't You Worry Child”

Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu au cântat „Ciobănaş cu 300 de oi” și Funiculì, Funiculà în Finala X Factor 2021

Loredana a simțit încă de la repetiții că tot publicul va gusta din plin momentul duetului. Alături de Nick Casciaro și de Dinu Iancu Sălăjanu a fost și Andrei Calancea, concurentul care a trecut de faza de bootcamp X Factor 2021, în categoria Loredanei. De asemenea, pe scenă s-a aflat și grupul Acapella.

Nick a început să cânte atât cu vocea cât și la pian celebra melodie românească „Ciobănaș cu 300 de oi. Apoi, în aplauzele publicului și-a făcut apariția și Dinu Iancu Sălăjanu, iar cei doi au cântat împreună în românește.

Ulterior, Dinu Iancu Sălăjanu l-a invitat pe finalistul Loredanei să cânte împreună și o melodie în italiană. „Funiculì, Funiculà” a fost melodia italiană interpretată de cei doi artiști pe scena X Factor 2021.

„Ăsta e moment de finală X Factor”, a spus Dani Oțil, după momentul excepțional.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

Jurizarea duetului Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu la X Factor 2021

„Toți suntem diferiți dincolo de concurs. Ce am văzut aici e un moment de show, e un moment de finală”, a spus Ștefan Bănică”.

„Surprinzători. Cred că niciunul nu s-ar fi gândit la această piesă. Surprinzătoare Loredana Și a sunat foarte bine”, a spus Delia.

„Foarte bine a sunat alăturarea de timbre”, a spus Florin Ristei.

„Parcă sunt din aceeași familie (n.r. Nick Casciaro și Dinu Iancu Sălăjanu). Vocile li se aseamănă, statura, prestanța, faptul că a fost un moment atât de elegant, un moment ca de Oscaruri, vă mulțumesc că mi-ați împlinit acest vis”, a spus Loredana.

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Bryana Holingher și Super 4, moment memorabil pe scenă cu piesa „Don't Let The Sun Go Down On Me”... Finala X Factor 2021. Andrei Duțu și Lora, interpretarea de neuitat a piesei „My Love Is Your Love”. Cum au reacționat j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x