Antena Căutare

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Ionuţ Hanţig, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit.

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!” Galerie
Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Citește și: Alice Olivari a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurenta X Factor: „M-am distrat pe bune! De la 1 la 100, de 1.000”

Ionuţ Hanţig a acceptat provocarea #pebune KFC

Ionuţ Hanţig a fost vizibil emoționat și cât se poate de sincer în momentul în care a oferit interviul KFC.

Reporter: „Cum te simți?”

Ionuţ Hanţig: „Wow! Tensionat. Sunt chiar tensionat, daaar sunt foarte fericit pentru că m-am întâlnit cu foarte multă lume super cool și e așa, pe bune. E chiar pe bune”.

Reporter: „Cum se simte atmosfera X Factor?”

Ionuţ Hanţig: „Mi se pare că toată lumea de aici e super profi și tot timpul mi-am dorit ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto. Mi se pare că e la alt nivel de ce făceam eu înainte”.

Cât despre reacția juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

„A fost foarte pe bune și mi-a luat ceva să gândesc unele decizii, dar le-am înțeles foarte bine. Mi-a luat ceva să le rumeg și să le procesez, dar am înțeles foarte bine tot ce s-a întâmplat!”.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Ionuț Hanțig a intrat în filmul muzical al lui Harry Styles și a cântat superb „Sign of the Times”

Reporter: „Cât de diferit se simte X Factor de pe scenă față de cum se simte de acasă, la televizor?”

Ionuţ Hanţig: „Cred că cel mai mare șoc pe care l-am avut a fost când am ajuns aici și am văzut că nu se filmează într-un amfiteatru. Faptul că suntem într-o hală, unde totul e construit, e... A fost wow pentru mine, știi? Am intrat așa, în pită, super interesant, îți dai seama. E pe bune”.

„Am avut emoții, cred, I guess. Eram după o zi lungă, patru cafele la bord, făcusem așa, o repetițe înainte, era un mediu foarte controlat în care știam că nu prea am cum să mă pierd, știi? Dar am avut emoții, că dacă n-ai emoții n-ai cum să transmiți nimănui nimic”.

Dintre jurații X Factor, concurentul susține că unul dintre ei se evidențiază.

Reporter: „Care jurat spune cel mai pe bune?”

Ionuţ Hanţig: „Ștefan!”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Provocarea a fost îndeplinită și de influenceri cunoscuți din România.

Artiștii și influencerii din campanie le susțin parteneriatul. Ei sunt gata să vină cu tot felul de surprize #pebune pentru zecile de mii de fani care îi apreciază. Stay tuned pentru a vedea postările lor din online.

Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă... Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „E o atmosferă plăcută. Oamenii sunt calzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x