Antena Căutare

Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

În ediția a patra din sezonul 9 „X Factor” l-am putut cunoaște pe Robert Botezan, un artist surprinzător, care a impresionat juriul cu o piesă compusă chiar de el!

Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet” Galerie
Robert Botezan, un concurent surprinzător pe scena „X Factor”, sezonul 9

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chiar dacă a mai cochetat cu muzica în trecut, emoțiile nu au lipsit, căci Robert Botezan și-a dorit să impresioneze pe jurații „X Factor”, în acest sezon în care emoția pură este cea care contează cel mai mult!

Robert Botezan a făcut senzație la X Factor cu o piesă compusă de el

„Sunt un om diferit și un artist greu de înțeles, cel puțin deocamdată”, a dezvăluit tânărul, care și-a exprimat dorința de a-și găsi locul la „X Factor”.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Cu o piesă compusă chiar de el, pe care a numit-o „Lucifer”, Robert Botezan a făcut spectacol de zile mari pe scenă. Încrezător ca un adevărat star ce deține factorul X, concurentul l-a uimit pe Ștefan Bănică încă din primele secunde!

Și muzica a răsunat și vocea tânărul a făcut show, ca un adevărat profesionist. A fost un moment magic și plin de emoție.

citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

„Mi-a plăcut tot, de la cum ai apărut, ținută, cântat, compoziție proprie…Băi, ești pachet! Ești foarte bun! Răspunsul meu este da”, a dezvăluit Ștefan Bănică, spre bucuria lui Robert Botezan.

Florin Ristei și Ștefan Bănică au votat, apoi le-au lăsat pe fete de la masa juriului să se „dueleze” pentru tânărul cu voce de aur!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”... Apollo și Artemis Evanghelos au adus însorita Grecie pe scena „X Factor”! Frații au dat lecții de dans pentru Delia și L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x