Antena Căutare

Toată România s-a îndrăgostit de Rafaelo Varga şi de povestea sa! "Acces Direct" a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public

Deşi are doar 16 ani, sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor.

Deşi are doar 16 ani, sufletul lui are poate maturitatea necesară să treacă peste toate greutăţile pe care viaţa i le-a adus. Greu încercat de viaţă, crescut la casa de copii, lui Rafaelo pur şi simplu nu i-a venit să creadă că a ajuns în faţa juraţilor.

Tot ce îşi doreşte este să aibă o carieră şi să lupte pentru visul lui, deşi nu are parte de căldură din partea unei familii.


Ieri, Rafaelo a venit în Bucureşti, tocmai de la Satu Mare, iar surprizele s-au ţinut lanţ pentru el. Copilul a crescut la un orfelinat şi a învăţat să vorbească româneşte corect uitându-se în fiecare seară la Observator, iar ieri, preferata lui, Andreea Berecleanu, l-a invitat în redacţia ştirilor. Rafaelo a mers şi la Neatza cu Răzvan şi Dani, dar şi Acces Direct, unde i-a povestit Simonei ceva foarte emoţionant: ”După X Factor, foarte multe familii mă vor în casele lor, să îmi ofere ceea ce familia mea şi sistemul nu mi-au oferit. Chiar şi Răzvan de la Neatza mi-a făcut o invitaţie, dar la vârsta mea nu cred ca aş mai fi pregătit pentru asta. Acum şcoala e pe primul loc”, a povestit Rafaelo la Acces Direct.


Concurentul X Factor ştie că în primul an de viaţă a fost abandonat, dar nu ştie sigur când şi cum s-au întâmplat lucrurile: „Am înţeles că mama m-a lăsat într-un coş de gunoi sau într-o şură, nu ştiu exact, dar îi mulţumesc dacă mă aude acum, pentru că mi-a dat un nume foarte frumos, Rafaelo”, a povestit el. „Nu-mi dau seama cum ar fi să am o mamă sau un tată. Am înţeles, din păcate, că tatăl meu a murit”, a mai spus Rafaelo.


O ţară întreagă a urmărit povestea extraordinară de viaţă a lui Rafaelo, spusă la Acces Direct, emisiunea prezentată de Simona Gherghe impunându-se ca lider detaşat de audienţă, pe toate segmentele de public. În minutul de maximă audiență al emisiunii, atins la 18:57, Antena 1 obținea pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani un vârf de audiență de 9,2 puncte de rating și 32,3 procente din cota piață, în vreme ce următorul clasat, Pro Tv, obținea tot atunci numai 4,9 puncte de rating și 17,4 % cota de piață.

Românii au preferat să urmărească “Acces Direct”, astfel că emisiunea prezentată de Simona Gherghe a fost lider absolut de audiență ieri pe toate targeturile. Așa se face că la nivelul publicului comercial cu vârste curpinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie 5,5 puncte de rating și 23,3 procente din cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 4,3 puncte de rating și 18,3 % cota de piață. Şi pe publicul din urban, Antena 1 a condus cu o medie de 6,8 puncte de rating și 23,3 % cota de piață, aproape dublu faţă de locul second, Pro Tv, ce înregistra atunci o medie de 3,8 puncte de rating și 12,9 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider și la nivelul întregii populații a țării, cu o medie de 5,8 puncte de rating și 23,5 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu 3,7 puncte de rating și 15,1 procente din cota de piață.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 U, All Urban şi National
Perioada 6 octombrie 2014

Detalii picante din viaţa lui Alex Maţaev, finalistul X Factor! "Am patru mari iubiri"... Andreea Berecleanu i-a îndeplinit visul lui Rafaelo Varga! Observatorul orei 19 a fost preferatul românilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x