Antena Căutare

X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

Andrada Precup a urmat după Alexandra Serenada Sîrghi în etapa Duelurilor, în rândul fetelor sub 24 de ani.

X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator Galerie
X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat în spectator

Înainte de începerea duelurilor, Ștefan Bănică a reușit să îi îndeplinească Andradei Precup o dorință. Concurenta a visat mereu să se îmbrățișeze cu Loredana, fapt care chiar s-a întâmplat! Jurata s-a furișat în spatele ei și a strâns-o cu dragoste la piept: "Suflețel, tremură!", spune Loredana.

Andrada Precup are o viziune extrem de pozitivă față de participarea ei în concurs, iar pentru ea cel mai important lucru este să trăiască noi experiențe care să o ducă o treaptă mai sus pe scara evoluției: “Până la urmă toți vom câștiga experiențe din această etapă din viața noastră și indiferent de ce se va întâmpla totul e spre binele nostru, spre evoluția noastră”.

Ștefan Bănică a rămas impresionat până la lacrimi de prestația concurentei sale încă de la audiții, considerând că are o capacitate rară de a transmite emoții: “Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada Precup a oferit un moment de excepție în Bootcamp, jurații au aplaudat-o în picioare și au catalogat momentul ca fiind unul mult decât perfect. Andrada a interpretat melodia „ Lie Ciocârlie” și l-a emoționat până la lacrimi pe juratul-îndrumător: “Chiar nu mă așteptam ca momentul meu să fie tât de îndrăgit și primit cu atâta căldură și iubit... I-am simțit pe toți acolo, lângă mine, publicul, juriul”.

Pentru Andrada Precup, sunetele sunt universal ei, iar ceea ce a reușit să transmită, deși nu poate percepe lumea cu ochii biologici, l-a adus pe Ștefan Bănică în pragul de a plânge în etapa de Bootcamp, atunci când a declarat cu ochii în lacrimi și cu vocea tremurândă: „E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”

Ștefan Bănică: Pentru mine Andrada reprezintă adevărul, muzica cântată cu ochii închiși

Andrada Precup a intrat pe scenă plină de forță și de dorință interpretând piesa All Of Me. Pe tot parcursul prestației, jurații au privit momentul cu zâmbetul pe buze, exprimându-și uimirea față de capacitățile muzicale cu care a fost înzestrată.

Andrada Precup e o combinație între strălucire vocală și emoție. Are o bucurie de a cânta pe care rar ai ocazia să o vezi la un artist, iar Loredana a apreciat extrem de mult naturalețea, bucuria și căldura cu care a cântat: "Nu ai cântat doar cu vocea! Ai cântat cu sufletul! Ești o artistă extraordinară!"

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

Florin Ristei: "Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!”

Delia a apreciat momentul Andradei ca fiind unul de o acuratețe rar întâlnită, iar toate notele pe care le atinge sunt impecabile: "Ce s-a întâmplat în seara asta pe mine m-a lăsat... praf!".

X Factor #DENEOPRIT Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020. Alexandra Serenada Sîrghi, moment de excepție pe scena X Factor. Delia i-a lăudat performanța vocală... X Factor 2020. Tiny Tigers au dominat scena în etapa Duelurilor. Cu ce piesă au impresionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x