Antena Căutare

Cheryl Cole, fosta jurată „X Factor”, și iubitul ei cu zece ani mai tânăr au ales numele pentru bebelușul lor. Îl vor boteza „Bear”/ „Urs”!

Cheryl Cole, jurata „X Factor”, și iubitul ei cu zece ani mai tânăr au ales numele pentru bebelușul lor. Îl vor boteza „Bear”/ „Urs”, după ce au petrecut o bună perioadă gândindu-se ce nume i s-ar potrivi micuțului.

Cheryl Cole, fosta jurată „X Factor”, și iubitul ei cu zece ani mai tânăr au ales numele pentru bebelușul lor. Îl vor boteza „Bear”/ „Urs”, după ce au petrecut o bună perioadă gândindu-se ce nume i s-ar potrivi micuțului.

Pe 22 martie, fosta membră “Girls Aloud”, Cheryl Cole (33 ani) a dat naştere unui băieţel la spitalul “Chelsea and Westminster” din Londra, dar numele băiețelului nu a fost făcut public până acum, scrie The Sun.

Liam Payne (23 ani), iubitul juratei „X Factor”, a făcut marele anunţ pe contul sau de socializare în urmă cu o zi unde a postat o fotografie emoţionantă cu noul membru al familiei iar la descriere a scris :”Prietenii mei apropiaţi şi familia ştiu că sunt rare momentele când sunt emoţionat…Wow! Sunt incredibil de fericit să urez bun venit noului nostru băieţel în această lume, este un moment ce nu îl voi uita pentru tot restul vieţii şi este de departe cea mai frumoasă amintire. Îi sunt dator acestei incredibile mame pentru felul in care a trecut prin toate astea, mi-a îndeplinit toate visele. Încă nu i-am găsit un nume însă deja ne-a capturat inimile. Mă simt foarte binecuvântat. “

“Liam şi cu mine suntem părinţii unui incredibil, frumos şi sănătos băieţel” , a scris şi artista pe contul sau de socializare.

Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă de a rămâne împreună, cei doi amorezi au decis să rămână împreună, în ciuda previziunilor sumbre vehiculate în mass-media.

Veste dureroasă pentru Florin Răduță! Câștigătorul X Factor, în doliu după ce a pierdut un membru al familiei: ”Ai pleca... "Rămâi cu bine" se bucură de un succes răsunător! Piesa Deliei şi a lui Macanache a strâns un milion de vizual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x