Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Nuntă mare în familia Mariei Câmpina! Lăutari de top, kilograme de aur, mese pline ochi cu bucate alese, la cea mai spectaculoasă petrecere din ultimii ani

Mare, nuntă, mare în familia Mariei Câmpina. Leonardo, fiul reginei, şi-a însurat băiatul: pe Antonio! Iar fetele şi nepoatele Mariei nu aveau cum să lipsească de la un asemenea eveniment. Unde mai pui că Adrian Minune şi Sorinel Puştiu au încins atmosfera, chiar dacă afară începuse ploaia!

Lăutari de top, kilograme de aur, mese pline ochi cu bucate alese, ţinute înflorate şi o mulţime de bănuţi de aur! Aşa au făcut Regii opulenţei, un veritabil spectacol, la nunta TOAMNEI, o nuntă scăldată în diamante!

Extravaganţa, luxul şi voia bună au făcut legea, din nou, în familia Reginei Maria Câmpina care şi-a scos coroana, geanta de aur şi şceptrul, ca să dea startul unui bairam de soi la curtea regală.

Aşa a petrecut toată sufarea vestită din Bucureştii Noi. Regina Maria Câmpina a vrut să-i pună la cale nepotului Antonio o nuntă cum nu s-a mai văzut. Doar o singură dată face pasul cel mare împreună cu a lui frumoasă Milena! Şi ce şi-a dorit regina s-a transformat în realitate! Mai exact, într-o nuntă de lux, cum doar în seriale cu sclipiri orbitoare, am mai văzut!

Maşini ca la muzeu, straie strălucitoare, băuturi fine şi un covor roşu, mai ceva ca la Hollywood! De asta au avut parte cele două VIP-uri din familia Reginei, Antonio și Milena, mirii care au fost sărbatoriţi cu o paradă magnifică. Priviţi şi vă minunaţi! Rochii care mai de care mai extravagante şi mai sclipitoare, coafuri cât mai impunătoare şi dansuri cât mai ameţitoare!

Totul a fost pregatit minuţios. De la aranjamentele florale, covorul ca la Cannes, cortul alb de la palatul miresicii, până la programul artistic susţinut de Sorinel Puştiu, Ţancă Uraganu si inegalabilul ADI MINUNE care i-a fost spirijin de baza mirelui Antonio.

Caravana distracţiei a pornit însă de la casa mirelui, unde s-a adunat toată floarea cea vestită a muzicii de petrecere. Adi Minune a fost căpetenia care a ţinut să-l pregătească pe mândrul ginerică, pentru ziua cea mare, conform tradiţiei, evident!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro