Brigitte și Florin Pastramă, scene de gelozie din cauza unei menajere. Care sunt dezvăluirile menajerei

Se pare că Brigitte a descoperit că menajera i-ar fi făcut avansuri lui Florin. Acest scandal a plecat de la niște discuții pe care menajera le-a avut cu soțul lui Brigitte Pastramă.

Se pare că Brigitte a descoperit că menajera i-ar fi făcut avansuri lui Florin. Acest scandal a plecat de la niște discuții pe care menajera le-a avut cu soțul lui Brigitte Pastramă.

antena 1

Alina, cea care le este menajeră, povestește că muncește cu drag și că nu îi e rușine cu munca de menajeră.

Brigitte, urmărind episodul din emisiunea lor de pe Antena 3, a observant discuțiile dintre Alina și Florin și a devenit geloasă.

Ce dezvăluie Alina, menajera, despre incidentul cu Florin Pastramă

Menajera i-ar fi sugerat să o ajute să calce, dar Florin a fost destul de categoric și a refuzat să continue discuția.

“Hai să nu încurcăm lucrurile. Dacă ne vede Brigitte că calcam amândoi, ne calcă ea pe noi”, îi spune Florin.

Citește și: Brigitte Pastramă, clipe de cumpană după ce Florin a fugit de acasă. Cum a fost surprinsă după o nouă ceartă

În timpul emisiunii, Brigitte și Florin nu știu exact ce a înregistrat fiecare. Tocmai de aceea, Brigitte a vrut să revadă acel fragment, pentru a se convinge că discuțiile dintre Alina și Florin nu aveau alte conotații.

Alina, în vârstă de 29 de ani, spune că în trecut a făcut menaj timp de 7 ani în casa unui senator.

“E un bărbat care arată bine, nu pot minți, dar nu m-am dat la el”, a declarat menajera.

“Mi-a plăcut foarte tare și mie și lui Brigitte de ea”, a mărturisit Florin.

Florin Pastramă spune despre Alina că e o fată muncitoare și i-a plăcut că a ajutat-o pe Brigitte în casă.

“Sunt pocăit, nu îmi mai permite religia să fac glume cu tine”, a spus Florin, care se scuza că nu vrea să mai glumească cu ea.

„Eu pe Brigitte o respect, hai să nu mai avem glumele astea”, a mai adăugat Florin.

Soțul lui Brigitte regretă că nu i-a spus din timp lui Brigitte despre acest incident și soția lui a descoperit acest lucru uitându-se la noul episod din emisiunea lor.

Certurile din trecut dintre Brigitte și Florin

În noiembrie 2020, după un an de căsătorie, Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit pentru o perioadă. Motivul despărțirii a fost legat de familia lui Florin.

"Am hotărât să iau o pauză, cel puțin să-mi revin nervos. Florin trebuie să-și rezolve problemele și să știe pe ce cale o ia. Eu nu m-am căsătorit cu familia lui, ci cu el”, a spus Brigitte și imediat a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Ce surpriză a primit din partea lui Florin Pastramă, la miezul nopții

Brigitte Pastramă a continuat prin a explica că nu mai poate forma un cuplu cu Florin, din cauza atitudinii schimbătoare a acestuia.

"Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie.”, a mai declarat bruneta la Antena Stars.

„Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție.(...) Să vii la mine în casă, să le dau bani să îi ajut și în seaara aia să trimită articol să spună că am COVID ca să îmi închidă emisiunea. Eu copilului meu i-am luat un apartament și am vrut să ii iau mobilă. Vorbea cu un anumit Bogdan, să pună să fiu bătută. Asta e familie?”, a mai dezvăluit ea.

Brighitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în mai 2019, la Primăria din Voluntari, la scurt timp după ce s-au îndrăgostit în cadrul unei emisiuni TV.

Ultimele știri