Antena Căutare

”Adela - Tot ce nu se vede”. Cu Mara Oprea și Oana Moșneagu, distracția și poveștile sunt asigurate. Vezi cum s-au descurcat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Mara Oprea și Oana Moșneagu.

colaj adela tot ce nu se vede Galerie
Oana Moșneagu și Mara Oprea s-au distrat de minune în culise | Antena 1

Primul joc cu care au început cele două actrițe a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde ambele s-au descurcat fantastic și nu au lipsit răspunsurile haioase iar distracția a fost la cote maxime.

Partea bună este că, pe lângă amuzament, Mara Oprea și Oana Moșneagu au reușit să răspundă rapid, înainte de sunetul de final al cronometrului.

Citește și:”Adela - Tot ce nu se vede”, jocurile sunt făcute de Răzvan Fodor și Anca Androne. Vezi cât au fost de creativi și amuzanți

Au fost întrebări care le-au pus puțin în încurcătură dar, cu dibăcie au ieșit din situații zâmbind. În plus, imaginația lor au readus în atenție celebra întrebare Ce a fost mai întâi, oul sau găina?

“Adela – Tot ce nu se vede”, Mara Oprea s-ar bate cu o rață de dimensiunea unui elefant iar Oana Moșneagu s-a declarat, amuzată, de acord cu raționamentul Marei

Când a fost vorba de întrebările fulger, Mara Oprea a primit una cel puțin bizară. Te-ai bate cu o rață de dimensiunea unui elefant sau cu 30 de rațe de dimensiuni normale?

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Vlad Gherman și Claudia Vasile. Vezi cum s-au descurcat cei doi

Răspunsul a venit suprinzător pentru ambele fete, însă Mara și-a argumentat relativ pertinent alegerea răspunsului său.

Aș alege varianta unei rațe de dimensiunea unui elefant pentru că, fiind atât de mare, ar alerga mai greu iar mie mi-ar fi mai ușor să fug, a răspuns ea, cu sinceritate.

Șirul întrebărilor a continuat într-un ritm amuzant iar fetele au venit cu răspunsuri care mai de care mai interesante.

Chiar și la partea a doua a jocului, acela în care cele două trebuiau să continue o poveste deja începută, contra cronometru, fetele au continuat tot în același ton distractiv și s-au descurcat de minune.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x