Antena Căutare

”Adela - Tot ce nu se vede”, jocurile sunt făcute de Răzvan Fodor și Anca Androne. Vezi cât au fost de creativi și amuzanți

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Răzvan Fodor și Anca Androne.

Primul joc cu care au început cei doi a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde cei doi s-au descurcat fantastic și au fost tare amuzanți.

Partea bună este că au reușit să răspundă rapid, înainte de sunetul de final al cronometrului.

Au fost întrebări care i-au pus în încurcătură dar, cu dibăcie au ieșit din situații zâmbind. În plus, imaginația celor doi, l-au inclus pe Tarzan în clasa metrosexualilor.

Tarzan avea părul lung dar nicun fir de barbă. Cum explici, îl întreabă Anca.

Metrosexual, a venit rapid răspunsul lui Fodor.

Iar dacă vreți răspunsul la o întrebare adresată tuturor celor care frecventează hoteluri, anume Ce luați din camera de hotel când plecați, aflați că, așa cum facem cu toții, și Anca Androne pleacă tot cu papucii.

Ultima oară m-au pus să plătesc papucii. Normal că am plecat cu ei. Am plătit 2 euro, a spus actrița cu inocență în glas și totodată amuzată.

Iar când Fodor a ântrebat-o pe ce a cheltuit banii, Anca i-a dat un răspuns care l-a lăsat fără replică pe Fodor, Pe acțiuni, spre surprinderea lui Fodor care se aștepta la orice alt răspuns mai...feminin.

De altfel, acesta a mai întrebat-o și de ce cară în geantă atâtea lucruri inutile, iar aici răspunsul actriței a fost cel tipic feminin, anume Poate îmi trebuie, la un moment dat.

“Adela – Tot ce nu se vede”, Răzvan Fodor, consideră sincer că bricheta este cea mai bună invenție de până acum

Întrebat care crede că este cea mai bună invenție de până acum, Răzvan Fodor a răspuns instant că bricheta este, în opinia lui.

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Vlad Gherman și Claudia Vasile. Vezi cum s-au descurcat cei doi

Vă dați seama cât s-au chinuit oamenii înainte, cu focul, cu două pietre și tot așa? Acum pac, imediat, aprinzi. Și mai costă și 1,5 lei, e incredibil, a spus el.

În plus, Fodor a mai precizat că dacă ar avea de ales între un struț și un cangur ca și animale de companie, actorul a precizat că este pus în încurcătură pentru că ambele sunt ...comestibile.

Dau skip întrebării pentru că ambele sunt bune de mâncat. Carne de struț am mâncat, de cangur, nu...deci nu știu, dau skip, a spus el.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede îi aduce în culise pe Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev. Vezi cum s-au distrat

La cele de-al doilea joc, în care cei doi trebuiau să continue o poveste începută deja, au făcut echipă bună și au dus la capăt poveștile.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x