Antena Căutare

“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Vlad Gherman și Claudia Vasile. Vezi cum s-au descurcat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Gherman și Claudia Vasile.

Primul joc cu care au început cei doi a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri fulger, unde cei doi s-au descurcat decent și s-au și distrat și chiar au dezvoltat, amuzați, idei de posibile afaceri.

Acesta a spus că și-ar deschide o fabrică de ...mâini cu gheare căreia să-i pună numele lui.

Mai în glumă, mai în serios, una dintre întrebările fulger care i-a fost adresată lui Vlad Gherman a fost despre ce reacție ar avea dacă, aflându-se în junglă, o panteră ar veni spre el.

Într-un moment de vitejie extremă dar și de "sensibiliate emoțională", acesta a spus cu hotărâre că ar lua pantera în brațe.

“Adela – Tot ce nu se vede”, mesaj pentru soacra care scotocește prin casă: "Dacă mai cauți mult, s-ar putea să găsești și ceea ce nu ți-ai dori"

Amuzați de întrebări, au continuat seria fulger cu câteva întrebări de categoria grea, adică gen cele ce implică soacre sau detalii despre momentele în care au femeile dreptate.

În plus, Vlad Gherman a aflat un adevăr care l-a întristat teribil. Am fost mințit toată viața, a spus el, amuzat. Acesta a întrebat Câte mere are Ana și răspunsul Claudiei a fost că Ana nu are mere, ci pere, spre dezamăgirea actorului care a aflat "crudul" adevăr.

Citește și:Adela - Tot ce nu se vede îi aduce în culise pe Răzvan "Krem" Alexe și Alecsandru Dunaev. Vezi cum s-au distrat

Trecând peste moment și revenind la femei și soacre, întrebarea fulger a fost Cum îi spui soacrei să nu mai scotocească fără să-i spui să nu mai scotocească. Răspunsul a venit rapid și isteț, de la Claudia Vasile, adică, Dacă mai continui să mai cauți, s-ar putea să găsești și ceea ce nu vrei să vezi.

O altă întrebare a amuzantă a fost Când o femeie are dreptate iar răspunsul a fost din partea lui Vlad... Când bărbații dorm.

Citește și:“Adela – Tot ce nu se vede”, le-a pus față în față pe Elena Mogîldea și Alina Florescu. Vezi cum s-au distrat cele două

Jocul a continuat cu crearea de povești al căror început este scris deja pe un bilețel.

Cei doi s-au descurcat decent și la categoria aceasta. Important este că s-au distrat și că au reușit să-și ducă poveștile aproape de final.

Video Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Adela - Tot ce nu se vede | Sezonul 4 - Episodul 15 Joi, 08.12.2022, 20:53
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

"Adela - Tot ce nu se vede", îi aduce în culise pe Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu. Vezi cum s-au distrat

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Vezi cum s-au descurcat Radu Grigore, Andrei Barbu și Cristina Ciobănașu.

Joi, 09.06.2022, 23:30
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.  Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alecsandru Dunaev și Vlad Gherman.

Joi, 02.06.2022, 10:46
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Vlad Vîlciu și Anca Androne. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Vlad Vîlciu și Anca Androne.

Joi, 26.05.2022, 23:00
Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Alina Florescu și Bogdan Talașman. Vezi cum s-au distrat cei doi

”Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul "Adela" joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat Alina Florescu și Bogdan Talașman.

Joi, 19.05.2022, 22:55
x