Antena Căutare

“Adela – Tot ce nu se vede”, i-a pus față în față pe Oana Moșneagu și Daniel Nuță. Vezi cum s-au distrat cei doi

“Liniște în sală! Începe “Adela - Tot ce nu se vede”. Acesta este startul episodului trei al seriei jocurilor “Adela - Tot ce nu se vede” în care actorii din serialul “Adela” joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare abilitățile de interpretare și de improvizație.

De această dată, față în față au fost puși Oana Moșneagu și Daniel Nuță, care plini de energie și creativitate, au reușit să facă față, decent, provocărilor jocurilor.

Scorul final a fost de un joc câștigat și unul pierdut, dar haideți să vedem unde s-au poticnit.

Citește și: Interviu CaTine.ro La Masculin cu Daniel Nuță: „Trăiesc pentru a face film”

Primul joc cu care au început cei doi a fost cel al „întrebărilor fulger cu răspunsuri și mai fulger”, după cum s-a exprimat Oana Moșneagu.

Prima întrebare fulger i-a fost adresată lui Daniel de către Oana și acesta a fost nevoit să răspundă rapid cu trei persoane care poartă numele Ion.

Citește și:„Adela - Tot ce nu se vede”, Toto Dumitrescu și Cristina Ciobănașu au acceptat provocările. Cu ce surprize din culise vin cei doi

Îmediat, Nuță a enumerat Ruxandra Ion, Ion Țiriac și, foarte inspirat, Ion Ion Țiriac.

Dialog între Daniel Nuță și Oana Moșneagu: „Ce nu ai mânca niciodată? Torticolis de broască țestoasă. Ce?? Nici eu nu știu”

De ce nu vrei să cântăm o piesă împreună? Pentru că o să cânt foarte prost iar întrebarea lui Nuță care i-a scos cuvinte surprinzătoare Oanei a fost Ce nu ai mânca niciodată, la care Oana a răspuns fără să înțeleagă ce a vrut să spună torticolis de broască țestoasă.

În schimb, jocul întrebărilor fulger a scos la iveală faptul că, adevăr sau nu, Daniel Nuță a spus rapid că el atunci când se enervează dărâmă lucruri prin casă și că nu vorbește în somn, dar sforăie.

Citește și:„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe

Câte mașini are Ion Țiriac? Câte vrea el căci are suficienți bani să și le permită pe toate, a venit răspunsul Oanei.

Oana, de ce nu mă suni în timpul liber? Că n-am timp, n-am timp, sunt mereu ocupată, niciodată n-am timp. N-am timp liber și dacă te mai sun și pe tine, e deja ocupat timpul, a răspuns Oana într-un amalgam de cuvinte din care niciunul n-a înțeles, în final, răspunsul, spre amuzamentul lor.

Un alt moment amuzant în jocul celor doi a fost replica Oanei la răspunsul lui Daniel.

Daniel Nuță răspunde că era un fițos când era mic, iar Oana Moșneagu confirmă, în glumă, că și acum este la fel de fițos și răsfățat

De ce făceai în halul ăla cînd erai mic?, a întrebat Oana Moșneagu.

Pentru că eram un răsfățat și un fițos și nu-mi conveneau lucrurile, a venit răspunsul lui Daniel.

Replica Oanei a venit fără ca aceasta să stea prea mult pe gânduri. Nu s-au schimbat prea multe de atunci și până acum. Glumesc, glumesc, să trecem mai departe, a spus ea, amuzată.

Printre altele, Oana Moșneagu a precizat că atunci când vrea să evite o întâlnire, spune că se simte rău, că n-are timp sau că vrea să spele haine iar Daniel a precizat că trei viețuitoare care-l caracterizează ar fi uliul, lupul și câinele și, poate, rinocerul.

Pentru primul joc, cei doiactori au făcut o echipă foarte bună, s-au amuzat, au dezvăluit secrete și au și terminat întrebările fulger înainte de sunetul de final al cronometrului.

În schimb, cel de-al doilea joc, în care trebuiau să continue o poveste în care li se dăduse deja începutul, nu a fost în tandem cu ei și n-au reuțit să improvizeze și finalul.

De apreciat este, însă, faptul că cei doi actori s-au completat foarte frumos și povestea a fost una coerentă, atât cât au reușit să spună din ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x