Antena Căutare

”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 9. Hai să vezi cum se distrează actorii în pauzele de filmare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă ”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 9.

”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 9. Hai să vezi cum se distrează actorii în pauzele de filmare
Adela - Tot ce nu se vede

Hai să vezi cum s-au distrat o parte dintre actorii din serialul Adela în pauzele de filmare cu diverse provocări neașteptate și creative.

Tot în acest episod, vezi pe cine a adus Răzvan Fodor cu el la filmări și a înveselit toată echipa. Vă spunem atât: este pufoasă, simpatică și toată lumea o iubește!


Toto Dumitrescu, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Anca Sigartău, Marian Râlea și Răzvan ”Krem” Alexe au primit provocări amuzante în pauzele de filmare și au intrat în joc. Hai să vezi ce a ieșit!

”Adela – Tot ce nu se vede”, episodul 8

În episodul 8 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, dezvăluim detalii despre două personaje cheie din serialul Adela: Nuți și Mitu Achim.

Marian Râlea îți povestește în acest episod cine este Mitu Achim, ce caracter are și ce îl determină să aibă răbdare cu Nuți, să fie alături de ea în toate acțiunile ei. Hai să vezi ce detalii dezvăluie actorul despre personajul interpretat de el și despre serialul Adela.

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 4 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro


Marian Râlea: ”Mitu Achim e un om blajin, la casa lui, o iubește și s-a și căsătorit din dragoste cu Nuțica. Muierea asta îl bagă în tot felul de pozne și trebuie să îi facă față...”

Anca Sigartău îți face o incursiune în lumea lui Nuți Achim. Actrița îți povestește dedesubturile personajului negativ pe care îl joacă în serialul Adela, cât de greu îi este să își asume acest rol și care sunt provocările cele mai mari care vin la pachet cu interpretarea lui Nuți.

Anca Sigartău: ”Nu pot să învăț textul pentru a doua zi, dacă nu mi-l scriu de mână cu greșelile gramaticale și accentul pe care îl folosesc. Deci nu pot, e ca și când învăț chineză, atât este de diferit de mine acest personaj. Slavă Domnului că există oamenii din spate, care pentru mine sunt extrem de importanți, îmi dau confort și știu că nu mă vor lăsa să o zbârcesc.”

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 7


În episodul 7 din seria Adela – Tot ce nu se vede, Răzvan Fodor, Ioana Ginghină și Alina Florescu îți povestesc detalii despre personajele lor: Procurorul Lascu, Miki Scoarță și Laura.

Răzvan Fodor, care interpretează rolul Lascu în Adela, a povestit cu drag în acest episod despre procurorul care anchetează faptele întâmplate în serial. Acesta a vorbit și despre bucuria de a face parte din producția Adela, despre respectul pe care îl are față de meseria de actor și, întrebat de Cristina Ciobănașu ce gen de rol preferă să interpreteze, acesta a făcut o mărturisire sinceră.

Citește și: Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 3 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

Ioana Ginghină a povestit în acest episod cine este Miki Scoarță și cât de mult se regăsește în rolul său din Adela. Întrebată de Vlad Gherman ce ar face personajul ei, dar ea niciodată, aceasta a făcut o mărturisire despre ce nu ar accepta în viața reală din partea soțului ei, însă Miki acceptă.

Alina Florescu, actrița care interpretează rolul Laurei, a dat detalii despre personajul ei într-un interviu simpatic. Alina a povestit ce apreciază, dar și ce nu apreciază la Laura și a făcut declarații despre schimbările prin care va trece personajul ei.

Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6

În Adela – ”Tot ce nu se vede”, episodul 6, vedem ce răspund actorii la întrebările puse de fani.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au surprins colegii la filmări și le-au adresat întrebări primite de la fani pe rețelele sociale. Hai în culisele serialului Adela, să vezi ce întrebări i-au pus în dificultate pe actori și să afli ce au răspuns!

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă Episodul 2 din Adela – Tot ce nu se vede, pentru site-ul a1.ro

În episodul 6 din seria ”Adela – Tot ce nu se vede”, Mihai Călin, Oana Moșneagu, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Marian Râlea, Anca Sigartău, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman răspund curiozităților fanilor din online.

Adela - Tot ce nu se vede, Episodul 5

Anca Androne, Bogdan Talașman, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Nuami Dinescu fac dezvăluiri despre obstacolele care apar atunci când se filmează în condiții de ploaie, frig și noroi. Hai să vezi ce nu vezi la TV, ci doar aici, pe www.a1.ro!

Iată ce zic actorii noștri despre filmările pe vreme neprietenoasă:

Alina Florescu: ”E o adevărată provocare pentru tine ca om, ca actor și trebuie să depui un efort dublu. Știi atunci când îți intră frigul în oase și greu scapi de el?”

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", episodul 1. Imagini exclusive din culisele serialului

Nuami Dinescu: ”Când faci ce îți place, nu mai vezi nimic din ce se întâmplă în jurul tău.”

Răzvan ”Krem” Alexe: ”Adi e obișnuit cu genul ăsta de vreme, aici a crescut, în mahala, în ghetou, la periferie... la periferia existenței!”

Nuami Dinescu: ”Pentru echipa de filmare e greu! Noi fără ei suntem OUT!”

Anca Androne: ”Era foarte, foarte, foarte frig. Mi-a înghețat capul.... Să știți că pentru toată lumea e greu, îi vedeți pe actori așa, dar pentru toată lumea e greu.”

Vezi toate episoadele Adela pe AntenaPlay https://antenaplay.ro/adela

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x