Antena Căutare

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe

„Adela – Tot ce nu se vede” continuă cu o serie de episoade în care actorii din serialul Adela joacă două jocuri de actorie renumite în online, care le pun la încercare skills-urile de interpretare, dar și de improvizație. Hai să vezi cum s-au descurcat actorii Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe în cel de-al 14-lea episod al sezonului 2 din 9 decembrie 2021.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe Galerie
„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe | Antena 1

În episodul 14 din sezonul 2 „Adela – Tot ce nu se vede”, din 9 decembrie 2021, actorii Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe sunt gata să povestească ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, în culisele serialului Adela.

Citește și: „Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ioana Ginghină și Alina Florescu

Povestea serialului Adela îi ține cu sufletul la gură pe fanii acestuia, care pot vedea episoadele integral pe Antena PLAY.

„Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe

Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe au acceptat provocarea „Adela – Tot ce nu se vede”. Actorii au mai fost prezenți în acest extra-show, fiecare într-un alt episod. Și de această dată, cei doi s-au distrat cu cele două jocuri de actorie care le pun la încercare skills-urile de interpretare și de improvizație, jucate deja de către o parte dintre colegii din serialul Adela. Hai să vezi episodul 14!

Ștefana Darzeu interpretează rolul "Ica", una dintre menajerele care lucrează pentru influenta familie Andronic, iar Răzvan „Krem” Alex interpretează rolul lui „Adi”. Hai să râzi!

Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe au acceptat provocările „Adela – Tot ce nu se vede”

Prima provocare îi pune pe actorii din Adela în situația de a extrage un bilet din bol și de a citi textul care se află pe bilet într-o anumită interpretare. Provocarea este dată de faptul că interpretarea pe care aceștia trebuie s-o aibă nu are nicio legătură cu textul.

Citește și: „Adela - Tot ce nu se vede”, cu actorii din serial! Hai să te distrezi alături de Răzvan „Krem” Alexe și Alina Florescu

Cea care a început a fost Ștefana Darzeu, care a avut de citit un anunț de scara blocului într-o interpretare sexy.

„Vă rog, respectați orele de liniște. 22:00-08:00. Atunci când mașina de spălat aflată în baie începe centrifugarea târziu în noapte după ora 00:00. Se produce o grămadă de zgomot, de asemenea, trântitul ușilor, ligheanelor, dulapurilor în baie, vorbitul tare în baie, nu mai zic de alte activități, care au același efect deranjant. Țineți cont, vă rog, de faptul că baia este situată lângă dormitor și că orice zgomot făcut în baie rezonează foarte puternic, mai ales în liniștea nopții. Vă mulțumesc pentru înțelegere”.

Krem, pe altă parte, a avut de citit un text despre semnul întrebării într-o interpretare senzuală.

„Semnul întrebării este atribuit lui Flaccus Albinus Alcuinus și a fost inventat la sfârșitul secolului al VIII-lea. Pe atunci, punctus interrogativus era compus dintr-un punct și o formă de fulger, dinspre dreapta spre stânga. În limbile greacă și slavonă bisericească, în locul semnului de întrebare normal se folosesc punctul și virgula”.

Joc de improvizație la telefon, cu Ștefana Darzeu și Răzvan „Krem” Alexe din serialul Adela de la Antena 1

Cel de-al doilea joc este unul de improvizație, în care actorii din Adela extrag bilete pe care sunt scrise situații fictive ciudate, pe care le află în urma unui „apel telefonic”.

Într-o astfel de situație fictivă, pe Ștefana Darzeu a sunat-o iubitul ei, Thor. E supărat pe ea și o învinovățește că i-a pierdut ciocanul atunci când a făcut curățenie, iar acum, Thor nu mai poate salva lumea pentru că nu mai are puteri fără ciocan.

Thor (Krem): În momentul ăsta, sunt cam lipsit de puteri. Știi cumva ce s-a întâmplat cu ciocanul meu și mă refer la arma mea, adică mă refer la...

Ștefana Darzeu: L-am văzut prin casă, cu siguranță, cred că ți l-ai lăsat pe pantofar?

Thor (Krem): Nu, nuuu, eu îl aveam tot timpul cu mine. Mi-am pus cureaua, aia super tare de la tine, și nu e ciocanul în ea. Țin minte că l-am pus. Sigur nu l-ai pus tu în altă parte?

Ștefana Darzeu: Știu că l-am văzut când am făcut curat. Sigur l-am pus bine, unde îl ții tu de obicei. Nu e pe birou. Dar, Thor, eu cred că tu n-ai nevoie de ciocanul ăla... Adică... știi ce zic? Tu n-ai nevoie.

Thor (Krem): Iubire, celălalt ciocan e exclusiv pentru tine. Nu pot să... Înțelegi?

Ștefana Darzeu: Da, ai dreptate, așa este. BINE, HAI SĂ CĂUTĂM CIOCANUL!!!

Pe de altă parte, pe Krem l-a sunat Vlad Dracul să îl invite la el în castel la un workshop secret și exclusivist, unde Krem va trebui să stea o lună fără să aibă contact cu lumea exterioară.

Ștefana Darzeu (Vlad Dracul): Krem? Sunt eu, Vlad Dracul. Ce faci?

Krem: Stai un pic, acel Vlad Dracul? Țepeș?

Ștefana Darzeu (Vlad Dracul): Da, Țepeș, băiatule.

Krem: Nu, asta-i o țeapă, nu?

Cel de-al doilea telefon pe care îl primește Ștefana Darzău este de la unul dintre fanii ei înfocați, un bărbat care o urmărește mereu în serialul Adela și își dorește de la ea o poșetă sau măcar o șosetă.

Krem, fanul Ștefanei Darzeu: Să îmi oferi un autograf, un selfie, dacă ai să-mi dai și ceva de-al tău ca să te prețuiesc, să fac altar pentru tine, chiar și o șoseată, o poșeată, o față de masă, un bibelou, un magnet cu Amsterdam, orice! Mi-aș dori să te întâlnesc pentru că sunt cel mai mare fan al tău”.

„Adela - Tot ce nu se vede” este exclusiv pe Antena PLAY. Episoade noi apar în fiecare joi, după serialul Adela.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x