Antena Căutare

Adela, sezon 3, episoadele 37 și 38 din 2 iunie 2022. Lucian amenință că va ucide întreaga familie Andronic. "Nu glumesc"

Ediția de azi vine cu dramă pe mai multe planuri. Colapsul familiei Andronic pare că este inevitabil, dar, în același timp, și cel al Andreei și al lui Lucian.

lucian îmbracat in costum negru Galerie
Lucian amenință că va ucide toată familia Andronic | Antena 1

După cele petrecute în episoadele precedente, povestea familiei Andronic este din ce mai dramatică iar personajelor le este din ce în ce mai greu să trăiască în vila plină de blesteme ale familiei.

Dacă episoadele anterioare aduceau o urmă de speranță că băiețelul Adelei ar putea fi găsit, cele de astăzi sunt imprevizibile.

Toată familia așteaptă ca răpitorii lui Bogdan să sune pentru recompensă, însă acest telefon întârzie să sune.

Între timp, știind că nu mai stau foarte bine la capitolul financiar, Mihai și Paul tot încearcă să strângă bani pentru recompensă, ca să fie pregătiți atunci când răpitorii vor suna pentru răscumpărare.

Adela, sezon 3, episoadele 37 și 38 din 2 iunie 2022. Lucian l-a răpit pe Luca pentru a-i închide gura, iar Silviu l-a eliberat

Între timp, Andreea este îngrijorată pentru viața lui Luca. Acesta i-a auzit pe ea și pe Lucian că ei sunt responsabili de răpirea lui Bogdan, iar Lucian s-a ocupat de Luca.

Andreea încearcă să afle unde e Luca și-l imploră pe Lucian să nu-i facă rău.

De altfel, aceasta îi cere soțului ei să o lase pe ea să vorbească cu el și să-l convingă să nu spună nimic, bazându-se pe sentimentele lui pentru ea.

Însă, fără să știe, Lucian este urmărit de Silviu, cel din urmă fiind cel care îl va elibera pe Luca, cerându-i, însă, să nu spună niciodată cine l-a eliberat.

Între timp, Delia și-a confirmat că mama ei, Marta, este responsabilă de mult mai multe crime și o acuză că s-a folosit de Bebe ca să-i execute crimele.

Aceasta îi spune și lui Paul iar într-o discuție în care este de față și Ana, Paul află de încă o crimă comisă de mama lui și se gândește la un plan riscant în care să se răzbune pe Marta.

Îmi pare rău că am trecut așa ușor peste tot răul pe care mama l-a făcut. Am iertat-o prea ușor pentru moartea părinților lui Mihai.Am iertat totul prea ușor, a spus Paul.

Totodată, acesta a mers, furios la Marta și a confruntat-o , devenind chiar violent și ameninând-o că va spune totul.

Citește și:Adela, sezon 3, episoadele 35 și 36 din 26 mai 2022. Lucian ajunge acționar unic al televiziunii. Familia Andronic pierde totul

Între timp, Marta simte cum își pierde din nou familia iar singura în care simt că mai are vreo bază este Rodica, cea care i-a fost mereu alături și care i-a salvat, cumva, viața.

Aceasta, știind că urmează să plece la școala de asistente plătită de Marta, îi spune că știe că nu mai au bani și că le trebuie pentru recompensă și vrea să renunțe la școală.

Marta nu acceptă sub nicio formă, îi mulțumește încă o dată că i-a fost mereu alături și îi oferă o bijuterie foarte valoroasă pentru a-și plăti școala. Ești singura pe care nu am dezamăgit-o până acumși nici nu aș vrea să te dezamăgesc. Măcar atât pot face pentru tine, i-a spus Marta Rodicăi.

Adela, sezon 3, episoadele 37 și 38 din 2 iunie 2022. Din greșeală, Andreea îl împinge pe Mitu și-l lovește cu capul de masă, lăsându-l inconștient și plin de sânge

Povestea se complică și mai mult în momentul în care Paul, orbit de supărare vine cu un plan riscant care ar duce la ruinarea familiei Andronic, conștient fiind că este posibil să nu mai recupereze acțiunile televiziunii niciodată.

Citește și:Adela sezonul 3, episodul 35, 26 mai 2022. Lucian îi vinde televiziunea lui Paul fără să știe: Pot să renunț dacă îmi aduci nepotul înapoi!

În plan paralel, Andreea este din ce în ce mai speriată de toată complicarea lucrurilor. Situația devine extrem de gravă în momentul în care, aceasta vorbește cu mama ei și, din greșeală aceasta îl apelează pe Mitu, fără să știe.

Cele două discută despre copil și Mitu aude fix momentul în care Nuți îi zice Andreei că trebuie să-l ia pe Bogdănel de la Mioara, căci aceasta a devenit periculoasă.

Frământat, Mitu este în dilemă dacă să meargă direct să vorbească cu Adela sau să mai păstreze tăcerea. În cele din urmă, acesta o înfruntă pe Nuți iar Nuți o cheamă și pe Andreea. Mitu le forțează să recunoască iar Andreea îi reproșează că nu a iubit-o niciodată.

Pentru că nu are sorți de izbândă cu ele, Mitu este hotărât să meargă să îi spună adevărul Adelei. Andreea încearcă să-l oprească și, din greșeală îl trântește și acesta se lovește cu capul de masă.

Încremenită, Nuți încearcă să-l ridice și vede că este inconștient și că are capul spart și-i curge mult sânge.

Adela, sezonul 3. Ce trebuie să știi despre serial

Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x