Antena Căutare

Andreea Ibacka, într-o rochie cu decolteu răvășitor. Ce detalii dezvăluie actrița din culisele serialului Adela

Frumoasa actriță din serialul Adela ne dezvăluie mai multe detalii despre viața de actriță și cea de mămică.

andreea ibacka Galerie
Andreea Ibacka, într-o rochie cu decolteu răvășitor. Ce detalii dezvăluie actrița din culisele serialului Adela | instagram

Ce rol joacă Andreea Ibacka în serialul Adela

Andreea Ibacka şi Mihai Călin fac parte din distribuţia celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela.

Cei doi sunt soţ şi soţie, însă au o căsnicie bazată mai degrabă pe respect, decât pe dragoste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată. Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

citește și: Andreea Ibacka, imaginea care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din serialul "Adela"

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini. Până să cunoaşteţi întreaga poveste, vă invit să vă lăsaţi surprinşi de toate intrigile serialului Adela!”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka, într-o rochie galbenă, răvășitoare

Frumoasa actriță a fost invitată în platoul Observatorului de la ora 12:00. Ea a purtat o rochie cu un decolteu sexy, care i-a pus în valoare formele. Rochia îi subliniază perfect silueta suplă și îi completează frumusețea.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Andreea a povestit despre experiența din serialul Adela:

“Sunt recunoscătoare că toate eforturile noastre sunt răsplătite acum, cu atât mai mult cu cât am filmat primul serial românesc produs în pandemie și n-a fost ușor”.

Actrița, care joacă rolul unei foste prezentatoare TV, povestește că această experiență a fost una plăcută și totul a venit natural.

citește și: Andreea Ibacka, într-o salopetă verde, mulată cu decolteu abisal. Cum arată frumoasa actriță din Adela

Despre Mona Andronic, personajul pe care îl joacă, Andreea a mărturisit că nu se identifică cu acest personaj. Dincolo de luxul cu care este obișnuită Mona, ea trăiește o dramă.

“Am făcut cumva trecerea de la zâna cea bună la mama vitregă. Aproape zgripțurioaca”, povestește Andreea.

„Trăirile Monei se rostogolesc așa ca um bulgăre de zăpadă până când va ajunge să facă lucruri surprinzătoare”, a mai completat Andreea despre personajul pe care îl interpretează.

Despre viața de familie a Andreei Ibacka

Andreea este mămica mândră a lui Namiko, o fetiță de 2 ani și 2 luni.

„Am senzația că este o mică actriță la rândul ei, momentan exersează cu noi. Ne șantajează în toate felurile posibile”, spune Andreea despre minunata ei fetiță.

Planuri de viitor

Andreea are și multe proiecte în online. Într-un material apare transformată în Kim Kardashian, iar look-ul arată extrem de sexy.

Ca planuri de vacanță, Andreea vorbește despre excursii prin țară cu rulota, un obicei de familie care îi încântă pe toți trei, inclusiv pe cei trei câini ai lor.

Pe Andreea Ibacka o poți vedea în serialul Adela, în fiecare joi, câte două episoade, de la 20:30, la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x