Andreea Ibacka, într-o salopetă verde, mulată cu decolteu abisal. Cum arată frumoasa actriță din Adela

La doi an după ce a născut, Andreea Ibacka și-a recăpătat corpul sexy, având o siluetă de invidiat.

Andreea Ibacka, într-o salopetă verde, mulată cu decolteu abisal. Cum arată frumoasa actriță din Adela

antena 1

Chiar dacă pentru o perioadă de timp actrița s-a retras din lumina reflectoarelor, departe de ochii curioșilor, Andreea Ibacka revine cu forțe proaspete în televiziune. Aceasta face parte din distriuția celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, "Adela".

În serial, Andreea Ibacka interpretează rolul Monei, care este o fostă prezentatoare de știri și este căsătorită cu un om de afaceri, Paul (Mihai Călin).

„Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult, şi anume cea a pierderii unei sarcini. Până să cunoaşteţi întreaga poveste, vă invit să vă lăsaţi surprinşi de toate intrigile serialului Adela!”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka, mămica cu siluetă de invidiat

Deși formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton, Andreea și Cabral Ibacka împărtășesc, din când în când, imagini și povești amuzante a căror protagonistă este micuța Namiko.

citește și: Andreea Ibacka, imaginea care a atras toate privirile. Cum s-a lăsat fotografiată actrița din serialul "Adela"

Atunci când Namiko a împlinit 2 ani, la începutul lunii decembrie, Andreea a publicat o serie de fotografii și un mesaj simpatic pentru copila sa: Acum 2 ani am devenit mama unui unicorn. De atunci nu-mi încap în piele de fericire. La mulți ani, copilul meu bun! Să fii fericită o viață întreagă!”

Andreea arată incredibil și a postat de curând pe contul său de Instagram mai multe fotografii într-o salopetă verde, cu un decolteu ce îi subliniază bustul. Fanii nu s-au putut abține și au înroșit butonul de Like, copleșind-o cu complimente. Cu un decolteu adânc, frumoasa blondină s-a jucat cu mințile urmăritorilor săi. Una dintre poze a strâns peste 8.000 de aprecieri.

“❤️❤️❤️you are beautiful ❤️❤️🔥😍🔥😮🔥😢😢😢🔥👏👏👏🙌🔥👏”

“Culoarea asta te prinde de minune!❤️”

“Ești minunată. Spor la lucru să ai și ai grijă de tine. SUCCES.”

„Ești o frumusețe de fată 💋💋💋💋”

Andreea în serialul Adela

Andreea Ibacka şi Mihai Călin fac parte din distribuţia celui mai nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela.

Cei doi sunt soţ şi soţie, însă au o căsnicie bazată mai degrabă pe respect, decât pe dragoste.

Paul (Mihai Călin) deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice. Cu Mona (Andreea Ibacka), fostă prezentatoare de ştiri, s-a căsătorit atunci când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată. Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Ce actori mai fac parte din distribuția seialului "Adela"

"Adela" a avut premierea pe 14 ianuarie, iar povestea a impresionat telespectatorii ]nc[ din prima clipă. Producţia este difuzată în fiecare joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Printre actorii care fac parte din distribuția Adela se numără Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, Romeo Visca și invitatul special, Doru Ana, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev.

Urmărește serialul Adela, în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1!

Ultimele știri