Antena Căutare

Când se termină sezonul 3 din serialul Adela. Povestea care te-a ținut cu sufletul la gură va ajunge la final

Serialul Adela de la Antena 1 se apropie de final, iar fanii seriei stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se întâmplă cu personajele lor preferate.

logo serialul adela Galerie
Serialul Adela de la Antena 1 se apropie de final, iar fanii seriei stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se întâmplă cu personajele lor preferate. | Antena 1

Persoanjele tale preferate din serialul Adela te-au ținut până acum cu sufletul la gură timp de 3 sezoane. Cel de-al treilea sezon va ajunge în curând la sfârșit, iar multe dintre poveștile cu care ești familiarizat vor lua o întorsătură neașteptată.

Mai sunt doar șase săptămâni până la finalul sezonului 3, iar emoțiile încep să crească, odată ce personajele principale trec prin situații dificile. Cel de-al treilea sezon al serialului de ficțiune „Adela” este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, asemenea celorlalte.

Când se termină sezonul 3 din serialul Adela

Cu o echipă de producţie cu o vastă experienţă în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie, serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 și pe Antena PLAY.

Tot joia, imediat după serial, fanii intră în culise alături de actorii lor preferați și le descoperă secretele în „Adela - Tot ce nu se vede”, producție exclusivă a1.ro și Antena PLAY.

Citește și: Adela - Tot ce nu se vede, îi aduce în culise pe Cristina Ciobănașu și Krem. Vezi cum s-au distrat cei doi

În ultimul episod, tristețea a pus stăpânire pe familia Andronic după ce Bogdan, copilul Adelei și al lui Mihai, a dispărut.

Inițial s-a bănuit că bebelușul a căzut în apă însă, în urma cercetărilor, poliția a găsit un fes alb.

Adela a precizat că fesul nu este al lui Bogdan, fapt care i-a dat speranțe că băiețelul nu a murit. Ulterior, s-a început o anchetă din care procurorul Lascu a înțeles că ipoteza Adelei este adevărată.

Deși toată familia este în șoc și ancheta se învârte în jurul acelorași întrebări, Andreea nu este principalul suspect. Procurorul Lascu face toate demersurile pentru a afla.

În timp ce se află sub întrebările investigației, Andreea rememorează cum l-a răpit pe Bogdan. Evident, îi răspunde procurorului doar ceea ce vrea ea, și nu se dă de gol cu nimic.

Au început filmările pentru sezonul 4 din serialul Adela

Actorii tăi preferați din serialul Adela au început deja filmările pentru sezonul 4, care este chiar ultimul sezon din serial.

Citește și: Aseară, la Antena 1, serialul Adela, lider de audienţă, peste MasterChef

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela, în vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna.

Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.”, au declarat Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii serialului.

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul “Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din “Adela”, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

La rândul ei, Mara Oprea (Adela), spune: „Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între “Te iubesc!” şi “Te urăsc!”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x