Antena Căutare

Adela, sezonul 4. Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului Adela, de la Antena 1

Serialul produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, Adela, difuzat în fiecare joi, de la 20:30 la Antena 1 şi care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã, a început deja filmările pentru ultimul sezon al proiectului.

colaj de fotografii cu actorii din adela sezonul 4 Galerie
Au început filmările pentru ultimul sezon al serialului Adela, de la Antena 1 | Antena 1/ Adela

Sezonul 4 Adela. Cu cel mai bun debut de la lansarea serialului - primul episod din Adela a fost lider de audiență cu o medie de 7.4 puncte de rating și 21.9% share, întregul sezon trei a condus clasamentul audienţelor în intervalul 21:30 -23:00.

Ultimul capitol al poveştii de la Antena 1 scoate la suprafaţă noi intrigi şi poveşti dramatice care par să nu îşi găsească prea curând rezolvarea.

Sezonul 4 Adela. Au început filmările serialului fenomen Adela, de la Antena 1

„Cel de-al patrulea sezon al seriei va aduce în prim-plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse în lupta dintre bine şi rău. Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai şi Adela, în vreme ce familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna. Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea, pentru că deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună.”, au declarat Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii serialului.

Citește și: Adela sezon 3, rezumat 21 aprilie 2022. Marta vrea să reunească familia iar Lucian află planul de faliment al lui Paul

„Sezonul patru şi ultimul al seriei începe într-o liniște aparentă. Zic aparentă, pentru că în universul Adela”, mereu există cineva sau ceva (nu zic, nu ne dăm de gol) care să perturbe această liniște. Vor fi în sfârșit fericiți cei doi? Dispariţia copilului îi va uni? Lucrurile aparent simple se complică în universul “Adela” și liniștea refuză să-și facă apariția. De ce? Cum? Aflăm în sezonul 4 din Adela, la Antena 1!”, a declarat Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

La rândul ei, Mara Oprea (Adela), spune: „Adela continuă să fie puternică şi să îşi dorească ce e mai bun pentru copilul său. Pentru ea şi Mihai, el reprezintă centrul universului lor. Întâmpină dificultăţi şi evenimente dureroase, indiferent de cum te-ai raporta la ele, dar îşi păstrează speranţa!”, în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între “Te iubesc!” şi “Te urăsc!”.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

„Nuţi face ce ştie ea mai bine şi în sezonul patru. Adică va da tonul în modă, aducând un pic (adică un pic mai mult) de culoare în lumea familiei Andronic, îşi va iubi fără limită fata, pe Andreea (chiar dacă de multe ori nu prea ştie să o arate), va complota în continuare cu noul ei partener de afaceri - Lucian şi, evident, nu va rata niciun moment să facă miştouri de toţi ceilalţi, cu haz şi fiind la fel de mucalită ca până acum. E drept că limba română va mai suferi puţin, e drept că îţi va veni câteodată să arunci cu ceva în televizor, dar tot atât de drept e că va reuşi, cu toate trăsnăile ei (pe care evident că le va face la fiecare pas) să aducă în continuare zâmbete pe chipurile telespectatorilor!”, a declarat Anca Sigartău.

Citește și: Serialul Adela a fost lider de audienţă joi seara, la Antena 1

Ultimul sezon al serialului Adela de la Antena 1 se anunţă unul foarte complicat şi pentru Lucian (Daniel Nuţă): „Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea. Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Sezonul 4 Adela. Filmările pentru cel de-al patrulea sezon al serialului de la Antena 1 sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.

Facebook: https://www.facebook.com/AdelaOficial/

Instagram:https://www.instagram.com/adela_paginaoficiala/?igshid=1sjcu11819fgn&fbclid=IwAR0veuLT9SFEy0mgH5Dr9hI93ttFtNQl25B_b_BwkdLZq-meOpdZCICSSt8

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x