Antena Căutare

Cum arată Claudia Vasile, noua actriță din Adela, în costum de baie. Tânăra care o joacă pe Raluca este de o frumusețe răpitoare

Claudia Vasile s-a alăturat distribuției serialului de pe Antena 1, „Adela”, în sezonul al treilea. Tânăra actriță care o interpretează pe Raluca în serial este de o frumusețe răpitoare.

Claudia Vasile face parte din distribuția sezonului 3 al seialului Adela

Antena 1

Claudia Vasile este actriță și dansatoare. Tânăra face parte din distribuția sezonului cu numărul 3 al serialului de pe Antena 1, „Adela”.

În ceea ce-i privește notorietatea, tânăra are fani pe rețelele și publică imagini de la teatru, din vacanțe, sau din viața de zi cu zi.

Cum arată în costum de baie Claudia Vasile, noua actriță din serialul Adela

Printre fotografiile cele mai populare de pe contul său de Instagram se numără una în care actrița este în vacanță, în costum de baie. Actrița Claudia Vasile se poate mândri cu o siluetă impecabilă și o frumusețe răpitoare.

Citește și: Adela, sezon 3, rezumat 27 ianuarie 2022. Andreea trăiește, copilul ei moare, iar Adela și Mihai vor deveni părinți

Tânăra Claudia Maria Vasile, pe nume său întreg, este o adevărată artistă, iar prin fiecare fotografie publicată pe rețelele sociale își evidențiază acest spirit artistic.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Actrița este mai mare decât iubitul ei

Claudia Vasile o interpretează pe Raluca Iftimie în serialul Adela

Claudia Vasile s-a alăturat distribuţiei serialului Adela, iar acţiunile şi dezvăluirile personajului pe care îl interpretează vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

„Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea, deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări, iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 3 se vede pe Antena 1 și AntenaPLAY

Claudia Vasile a descris personajul pe care îl interpretează ca fiind unul complex, care îi oferă provocări la fiecare pas:

„Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil, dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”.

Citește și: Ce s-a întâmplat în serialul Adela, episod cu episod. Sezonul 2, “Adevăr și eliberare”

Despre experienţa sa pe platoul de filmare de la Adela, actriţa Claudia Vasile dezvăluie: „Ruxandra Ion mi-a oferit o mare oportunitate incluzându-mă în acest superb proiect, Adela. Încă de la casting am dat peste oamenii minunați din echipă care m-au primit cu brațele deschise. Am ajuns într-o echipă mare, darnică, care mi-a oferit posibilitatea să mă dezvolt şi alături de care simt că m-am întregit ca actor”.

Premiera sezonului 3 Adela – „Ce-i al tău e şi al meu”, lider detaşat de audienţă aseară, 27 ianuarie 2022, la Antena 1...
Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Ultimele știri
x