Căutare Live

Cătălin Moroșanu, roast de senzație la iUmor! Luptătorul le-a dedicat momentul celor trei surori pugiliste din gala Ajut eu!

Cătălin Moroșanu a făcut un moment de senzație în fața juraților iUmor, luptătorul dedicând momentul celor trei surori pugiliste, a căror poveste a fost scoasă la lumină de gala Ajut Eu!

Cătălin Moroșanu a făcut glume despre jurați, prezentatori, dar și despre moldoveni, dedicând momentul pugilistelor Carla, Angelica și Georgiana Broncea, caree provin dintr-o familie cu 7 frați, fără posibilități materiale.

„Sunt Moartea din Carpați așa cum și Cheloo este Moartea din Televiziune”, și-a început Cătălin Moroșanu momentul de roast, precizând înainte că este extrem de emoționat.

Cătălin Moroșanu, glume cu moldoveni la iUmor

Autoironia și glumele despre moldoveni au fost cele care au făcut deliciul momentului:

„Eu sunt un moldovean adevărat. La noi e altă lume. La noi totul e pe bază de băutură, chiar și în trafic îți iei amendă dacă ești treaz la volan. Am auzit că Bucureștiul e plin de moldoveni, chiar și o piatră dacă o ridici, nu ai cum să nu găsești un moldovean sub ea. Ei îl iubesc pe Donald Trump și spun că e de-al lor, pentru că e singurul care a zis să bem dezinfectant. Și-acolo se întâmplă să nu curgă apă caldă ca în București, doar că ei nu se plâng”.

Momentul lui Cătălin Moroșanu este dedicat unei povești impresionante aduse în prim-plan de gala Ajut eu!, organizată în ziua în care Antena împlinește 27 de ani de existență în piața media.

Povestea surorilor pugiliste Broncea d ela gala Ajut eu!

Doamna Broncea are 7 copii și un bebeluș pe drum. Locuiește cu soțul și copiii în casă socrilor din Craiova - 2 camere+hol+bucătărie. Copiii au vârste de până la 19 ani, iar trei dintre fete reușesc să facă performanță la box. Angelica Elena Broncea, 19 ani, este fiica cea mare și a terminat anul acesta liceul. A făcut jumătate de an cursurile online, dar, pentru că 3 dintre frați au împărțit cu rândul telefonul mamei, nu prea a reușit să prindă mare lucru de la orele online și nici nu s-a pregătit pentru BAC. Din păcate, examenul de BAC de anul acesta l-a picat, dar are ambiție și ar vrea să încerce din nou anul viitor. Cu toate că la școală i-a fost greu în semestrul al ÎI-lea din clasa a XII-a, la box a făcut performanță. Încă din 2019 a participat la toate competițiile organizate la box în țară și a obținut:

locul al II-lea la categoria 60 kg în 2019 la Campionatul național care s-a ținut la Constanța, Eforie Nord;

locul al II-lea la categoria 69 kg în feb 2020 la Cupa României care a avut loc la Buzău.

Carla Laura Marina Broncea, în vârstă de 13,5 ani, s-a înscris împreună cu sora ei mai mare Angelica la box în urmă cu aproape doi ani. Că și sora ei mai mare, Angelica se antrenează la Sport Club Municipal Craiova cu același antrenor de box - dl Dragomir Ion; zilnic, merg la antrenamentele care se țîn la club, dar fac și singure în parcul din oraș. Carla, că și sora ei mai mare, a luat parte la aceleași competiții:

locul al II-lea la categoria 42 kg în 2019 la Campionatul național - Eforie Nnord, Constanța;

locul al III-lea la categoria 46 kg în 2020 la Cupa României de la Buzău.

Rezultatele obținute de Carla la box sunt o mândrie pentru antrenor, așa că anul viitor acesta își dorește să o propună pentru lotul național de juniori.

Alături de cele două surori Carla și Angelica, s-a înscris la box și Georgiana Denisa Broncea , sora mijlocie a celor două. Aceasta s-a înscris la parașutism, dar n-a apucat să facă până la capăt saltul spre noul ei vis.

De Crăciun, copiii dnei Broncea își doresc cel mai mult tablete sau telefoane pentru a putea participa cu toții la orele online, treninguri și mănuși noi pentru box, Carla - o bicicletă, iar Georgiana și-ar dori să reia cursul de parașutism.

Ajut eu! Întâlnire emoționantă între Delia și Elisa Popovici, o fetiță îndrăgostită de folclor: „Mi-a venit să plâng”... Ajut eu! 2020. Tudorița Barbu, povestea unei femei care atunci când a fost jos, a luptat cel mai tare pentru viața ei...

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x