Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 11. Micuții au dat răspunsuri haioase la întrebarea ”Ce înseamnă fericirea?”. Ce legătură are bancomatul

În ediția 11 a emisiunii Alpha Kids, copiii de la Alpha Kids au răspuns la întrebarea ”Ce este Fericirea?”. Micuții Aplha au dat răspunsuri emoționante și foarte bine argumentate.

colaj de imagini cu copiii de la alpha kids la emisiunea din 11 septembrie Galerie
În ediția 11 a emisiunii Alpha Kids, copiii de la Alpha Kids au răspuns la întrebarea ”Ce este Fericirea?”. Micuții Aplha au dat răspunsuri emoționante și foarte bine argumentate | Antena 1

După ce au lăudat platoul emisiunii Alpha Kids de la Antena 1, micuții au răspuns la întrebarea ”Ce este Fericirea?”, în episodul 11 al show-ului.

”Fericirea este când zici o glumă, râzi sau ajuți un om care vezi că e supărat și după ce-l ajuți te simți bucuros. Sau când obții un premiu că dacă o faci ești cel mai fericit, ești bucuros, hahaha.”, a răspunsul unui dintre băieți.

”Ce este fericirea?”, întrebarea care nu i-a pus în dificultate pe copiii de la Alpha Kids

Alții au fost mai sentimentali și i-au adus în discuție pe cei dragi: ”Fericirea este când mergem la bunica.”

”Fericirea este când găsești niște oameni și vezi că stau așa (n.r. bosumflați). Dacă tu ai mulți bani, poți să-l faci fericit. Îl iei la bancomat, zboară banii pe tine ca să nu mai fii trist, domnule”, a răspuns un alt băiețel, convins că banii aduc fericirea. ”Trebuie să fii fericit toată viața”, crede David.

Citește și: Alpha Kids, episodul 10. Ce cred copiii despre magie: "Toți oamenii au magie, numai că nu știu"

După ce băieții și-au spus părerea despre ce înseamnă fericirea, a venit rândul fetițelor.

”E ceva, de exemplu, cineva îți ia un dulce. Tu ești fericit, adică ești bucuros”, e sigură una dintre fetițe. ”Fericirea e bucurie. Bucurie egal fericire.”, a mai spus o micuță.

De ce au nevoie copiii pentru a fi fericiți

Pentru alții, fericirea este când nu mai trebuie să faci teme. Sigur, răspunsurile elaborate nu au lipsit: ”Ori ți-o faci tu, ori ți-o face altcineva. Adică îți cumperi o casă și ești fericit pentru că ai o casă. Ai unde să stai.”

Din răspunsurile lor, copiii nu au nevoie de multe pentru a fi fericiți. ”Trebuie să ai familie. Trebuie să ai glume.”, a spus unul dintre ei, iar altul nu i-a exclus pe prieteni din această ecuație.

Citește și: Alpha Kids, episodul 9. Ce spun copiii despre parenting: „Vreau să mă lase să fiu sălbatică”

”Să le aduci bani la părinți, când vei fi mare, desigur”, a mai adăugat băiețelul care a dat exemplul cu oamenii bosumflați și magia bancomatului.

Alții nu au nevoie de nimic să fie fericiți, căci, conform lor ”Fericirea vine din inimă”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x