Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 4. Ce spun copiii despre frumusețe și în ce constă aceasta. "Mie, de exemplu, îmi place de mine"

În episodul patru din emisiunea Alpha Kids, Răzvan Fodor a stat de vorbă cu câțiva copii ghiduși și curioși. Cei mici au vorbit despre frumusețe și ce înseamnă să fii cool.

razvan fodor si o fetita de la alpha kids Galerie
În episodul patru din emisiunea Alpha Kids, Răzvan Fodor a stat de vorbă cu câțiva copii ghiduși și curioși. Cei mici au vorbit despre frumusețe și ce înseamnă să fii cool. | Antena 1

Copilașii și Răzvan Fodor au vorbit despre ce înseamnă a fi frumos, dar și despre ce am face dacă ar dispărea telefoanele.

Pentru noua ediție, Răzvan a pregătit câteva curiozități pentru cei mici care sunt extrem de isteți și dau cele mai savuroase răspunsuri.

Când i-a întrebat ce înseamnă pentru ei frumusețea, unul dintre băieți a răspuns:

“Frumusețea înseamnă să fi drăguț așa la față”.

Între timp, o fetiță a spus că frumusețea nu se rezumă doar la cum arăți fizic, dar și la cât de îngrijit ești.

Citește și: Alpha Kids, episodul 2. Ce spun copiii despre căsătorie, legi și reguli: „Sunt niște vorbe pe care le spun părinții”

“Să ai haine frumoase, să ai un stil, cu niște accesorii”.

Pentru copii, frumusețea înseamnă să se exprime așa cum sunt și simt ei. O întrebare care i-a pus în dificultate a fost dacă în general contează frumusețea.

Ce spun copiii despre frumusețe

Unii dintre copii au răspuns că frumusețea nu contează prea mult, dar oamenii frumoși pot fi privilegeați. În percepția lor, oamenii frumoși nu duc gunoiul. Întrebați fiind dacă cunosc oameni frumoși, copii au venit cu cele mai trăznite răspunsuri.

“Mie, de exemplu, îmi place de mine”, a spus o fetiță.

“Suntem unici. Și mie îmi place de mine de nu mai pot”, a adăugat Răzvan Fodor.

Fetițele au fost întrebate ce părere au ele despre operațiile estetice.

Citește și: Alpha Kids, episodul 3. Ce cred copiii despre ce făceau oamenii înainte de Internet: "Se luptau cu dinozaurii atunci"

“Ar trebui mai bine să fi natural. Fără operații, fără machiaj. Să fii tu însăți. Cum ești natural, ca exact atunci când dormi”, a răspuns una dintre fetițe.

În concepția celor mici, nimeni nu ar trebui să-și facă schimbări sau operații estetice doar pentru că este criticat de societate. Cel mai important este ca noi toți să fim exact așa cum simțim să fim.

“Ție trebuie să îți placă de tine și tu ești în stilul tău, nu în stilul lui”, a răspuns o fetiță.

După toate discuțiile despre frumusețe, Răzvan Fodor a primit și consiliere din partea fetițelor legate de stilul lui vestimentar, iar acestea i-au spus că ar trebui să se îmbrace mai frumos, poate într-un costum.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x