Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 7. Ce spun copiii despre existența extratereștrilor și Univers: "Cu toții suntem extratereștrii"

În cel de-al șaptelea episod al emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor și micuții au discutat despre lucrurile inexplicabile din Univers, dar și despre viața extraterestră. Copiii au oferit răspusuri de-a dreptul savuroase și au surprins pe toată lumea.

Răzvan Fodor și copiii Alpha Kids Galerie
În cel de-al șaptelea episod al emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor și micuții au discutat despre lucrurile inexplicabile din Univers, dar și despre viața extraterestră. | Antena 1

Alpha Kids a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu cel de-al șaptelea episod. Cei mici și prezentatorul emisiunii au abordat noi subiecte de discuție, iar din peisaj nu au lipsit glumele care au adus zâmbete și entuziasm.

Răzvan Fodor și-a dorit să afle ce reprezintă Universul, din perspectiva copiilor. Totodată, micuții au vorbit despre viața extraterestră și cum arată un extraterestru, dar și despre cel mai bun lucru care s-ar putea inventa.

Ce cred copiii despre existența extratereștrilor și Univers

Și ediția șapte a emisiunii Alpha Kids micuții au oferit răspunsuri spontane și neașteptate, care au reușit să surprindă publicul. Subiectele de astăzi i-au pus pe puțin pe gânduri, însă replicile savuroase și memorabile, dar și ideile unice au fost nelipsite.

La începutul show-ului am făcut cunoștință cu doi dintre micuți, Anais și Domenico. După ce s-au acomodat cu atmosfera din platou, Răzvan Fodor le-a adresat o întrebare la care a primit și câteva răspunsuri ferme din partea lor.

Voi credeți că există viață extraterestră?

Prezentatorul emisiunii le-a dezvăluit micuților că nu crede în viață extraterestră, iar aceștia au ținut neapărat să-l contrazică.

"Nu se știe încă, dar se fac teste pe Jupiter. (...) Pe Marte chiar au detectat unul, se fac teste și se pun tot felul de camere pentru a se afla dacă există extratereștrii.", i-a răspuns un băiețel.

Citește și: Alpha Kids, episodul 6. Ce sunt banii și datoriile, în viziunea copiilor. Ce salariu are Răzvan Fodor? "Cinci lei"

"Există, dar nu pe acestă planetă. Există foarte departe de această planetă o altă planetă care arată fix ca a noastră. Doar că acolo există viață extraterestră. Unii oameni cred, alții nu cred", a dezvăluit Anais.

"Cu toții suntem extratereștrii.", a mai spus o fetiță.

Ce este Universul?

După ce a aflat părerea copiilor despre viața extraterestră, Răzvan Fodor a fost curios să afle ce înseamnă Universul pentru ei.

"Sunt mai multe planete. Eu cred că mai este încă un loc care arată exact ca planeta noastră", a mărturisit Sofi.

"Cam pe lângă Dumnezeu sau mai sus de Dumnezeu", a mai un micuț.

"Universul este tot spațiul, este infinit", a mai adăugat cineva.

Cum arată un extraterestru?

O altă întrebare a prezentatorului a fost legată de aspectul fizic al unui extrateresu, iar micuții au oferit răspunsuri creative și memorabile.

"Este verde și are ochii mari. Au picioarele scurte", a răspuns Brianna.

Citește și: Alpha Kids, episodul 5. Ce cred copiii despre Dumnezeu și ce ar face în locul lui

"Are capul mare, sunt verzi, iar unii au culoarea pielii și sunt foarte slabi, se văd oasele. Au ochii negri și mari. Nu au sprâncene și mustață. Ei au un fel de mașină, navă", a continuat Sofi.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect și a oferit informații despre experiența Alpha Kids.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare! Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x