Antena Căutare

Alpha Kids, episodul 8. Ce spun copiii despre existența lui Moș Crăciun. “Este inversul hoților"

În cel de-al optulea episod al emisiunii Alpha Kids, Răzvan Fodor și micuții au discutat despre Moș Crăciun, dar și despre ce fel de viață duc vedetele. Copiii au oferit răspusuri de-a dreptul savuroase și au surprins pe toată lumea.

colaj alpha kids Galerie
Alpha Kids, episodul 8 | Antena 1

Alpha Kids a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu cel de-al șaptelea episod. Cei mici și prezentatorul emisiunii au abordat noi subiecte de discuție, iar din peisaj nu au lipsit glumele care au adus zâmbete și entuziasm.

Ce știu copiii despre Moș Crăciun

Răzvan Fodor i-a întrebat pe micuții isteți și curioși despre Moș Crăciun, Moș Gerilă, Moș Nicolae și tot ce cred ei despre existența acestor personaje.

În primul rând, Răzvan i-a întrebat pe băieți dacă cumva lor li se pare că Moș Crăciun este un personaj magic, iar unul dintre băieței a răspuns.

“Moș Crăciun nu e un magician. Moș Crăciun vine să ne dea cadouri și Moș Nicolae”, a zis puștiul.

Un alt băiețel a dat cea mai amuzantă replică despre Moș Crăciun.

Citește și: Alpha Kids, episodul 7. Ce spun copiii despre existența extratereștrilor și Univers: "Cu toții suntem extratereștrii"

“Este inversul hoților. Adică în loc să spargă casa, îți intră pur și simplu pe ușă. În loc să îți ia, îți dă și nu ets eîmbrăcat în negru, ci este îmbrăcat în roșu”, a zis el râzând.

Un alt băiat are o teorie mult mai profundă, spunând că atunci când Moș Crăciun l-a văzut pe Iisus născându-se, și-a dat seama de toate greșelile pe care le făcuse și a dorit să devină darnic pe vecie, ajungând să aducă mereu cadouri copiilor încă de pe atunci.

O fetiță simpatică a spus că îl place mult pe Moș Crăciun și a adus și câteva argumente.

“Are sania lui, are elfi”, spune frumoasa fetiță.

Copiii au fost întrebați câți ani cred ei că are Moș Crăciun, iar unul dintre băieței a spus că are aproximativ 2000 de ani.

Ce spune Răzvan Fodor despre noul proiect Alpha Kids

Răzvan Fodor a discutat despre noul său proiect și a oferit informații despre experiența Alpha Kids.

”Fiecare generație are un nume, în cazul meu, născut în 1975, fac parte din generația Y. Copiii născuți după 2010 sunt generația Alpha și se spune că ei fac parte din generația care va schimba lumea, așa că am fost curioși să aflăm dacă ce spun statisticile este adevărat. Și mă bucur să raportez că ceea ce am văzut m-a încântat foarte tare!

Am întâlnit copii care la doar 8 ani conduc deja afacerea lor și până la puști care își dedică deja viața pentru a salva planeta pe care trăim. Așa că mi s-au confirmat două lucruri: în primul rând, faptul că educația este extrem de impotantă, iar implicarea părinților este esențială, iar în al doilea rând, vă spun că dacă aceasta este următoarea generație, suntem salvați”, a declarat prezentatorul show-ului, Răzvan Fodor.

Citește și: Alpha Kids, episodul 6. Ce sunt banii și datoriile, în viziunea copiilor. Ce salariu are Răzvan Fodor? "Cinci lei"

La finalul fiecărui episod, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de momente pline de haz la Alpha Kids. O cameră ascunsă îi va surprinde pe cei mici în diferite ipostaze amuzante și le va testa reacțiile pentru a observa cum fac față cei mici la diverse provocări.

Alpha Kids, singurul show despre generația de copii care s-a născut în întregime în secolul XXI, va fi difuzat săptămânal, în fiecare sâmbătă, de la 10:00, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x