Antena Căutare

America Express, 10 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la primul joc de amuletă din Argentina. Cine a primit penalizări

Trei echipe în formulă nouă s-au calificat la jocul pentru amuletă din ediția 33 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. Înainte ca perechile norocoase să lupte pentru marele avantaj, Irina Fodor a aplicat câteva pedepse.

colaj foto cu irina fodor si sigla america express Galerie
Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe concurenți cu un anunț neașteptat | Antena 1

Chiar dacă s-au schimbat echipele în ediția 33 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui de pe 10 decembrie 2023, concurenții au dat tot ce au putut pe traseu pentru a se numără printre cei care se califică la jocul de amuletă.

La începutul stage-ului opt, Irina Fodor i-a anunțat pe participanți că nu vor mai putea lupta pentru imunitate începând de ziua următoare. Vestea dată de prezentatoarea TV a băgat „frica” în Alexia și Aris Eram, care își doreau foarte mult să fie imuni în această etapă.

De asemenea, competiția devine din ce în ce mai dificilă pentru cei rămași. Probele sunt mai greu de îndeplinit, iar autostopul în Argentina se poate spune că este aproape „imposibil”. Concurenților le-a fost foarte greu să găsească un șofer dispus să-i ducă până la următoarea destinație, unde vor afla dacă vor lupta sau nu pentru miza cea mare a ediției.

Citește și: Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o lună și jumătate după America Express. Cum l-a iertat vedeta: „Ne-am împăcat în pat”

Echipele au început, rând pe rând, să își facă apariția în fața Irinei Fodor fără să bănuiască ce o să urmeze. Prezentatoarea TV a pregătit o serie de pedepse, dar și o întrebare neașteptată pentru Aris Eram și Laura Giurcanu.

Cine sunt echipele care s-au calificat la primul joc pentru amuletă din Argentina în ediția 33 din sezonul 6 America Express, de pe 10 decembrie 2023

Nici bine n-au ajuns la steagul America Express că Irina Fodor a observat imediat urma de ruj pe care Laura Giurcanu i-a lăsat-o pe obraz lui Aris Eram când l-a pupat, pentru că a știut numele tuturor fotbaliștilor din puzzle.

„Poate e ceva ce ar trebui să știu. Aveți ceva de spus?! Mărturisiți acum ori niciodată. Glumesc, dragilor!”, a zis prezentatoarea TV.

De altfel, Aris Eram și Laura Giurcanu au fost primii care au ajuns la punctul de întâlnire cu Irina Fodor pentru jocul de amuletă, fiind calificați. Apoi, cei doi au fost urmați de Iulia Albu și Giulia Anghelescu.

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Anamaria Prodan a convins oamenii să cumpere ceviche. Strategie de succes pentru echipa Țociu

Cea de-a treia echipă care are ocazia să lupte pentru amuletă și un avantaj important în cursă este formată din Cătălin Țociu și Mike. Aceștia au făcut o echipă de invidiat pe traseul din America Express - Drumul Soarelui.

„Nu cred așa ceva! Nu pot să cred!”, a fost reacția Giuliei Anghelescu.

„Nu îmi e dor de certurile cu Iulia!”, a zis Mike.

Deși au intrat la jocul pentru amuletă, Irina Fodor nu a uitat să penalizeze echipele care au folosit metode neconvenționale în cursă.

„Echipele în care au fost Mike și Iulia au trișat, ca de obicei sau mai rău ca de obicei. Nu ar fi trebuit să se califice la joc, dar o să păstrăm pedepsele pentru mai târziu! Acum singura pedeapsă este că o să începeți după 5 minute jocul. Am acceptat ce ați făcut voi astăzi pentru că este ziua lui Cătălin și își dorea acest joc foarte tare, dar voi nu ar fi trebuit să fiți calificați. O să mai aveți penalizări până o să ajungeți la imunitate, nu este singura”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

„Eu sper că o să aibă milă!”, a zis Iulia Albu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 10 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină într-o cursă. Ce au pățit Mike și Cătălin Țociu în... America Express, 10 decembrie 2023. Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din Argentina. Aris Eram a făcut un gest ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x