Antena Căutare

America Express, 5 decembrie 2023. O probă complexă i-a băgat în tensiune pe concurenți. Ce gest surprinzător a făcut Iulia Albu

Concurenții au fost nevoiți să facă rost de mai multe nuci de cocos la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Fiecare echipă și-a ales strategia, însă Iulia Albu și Mike au făcut un gest surprinzător. Ce i-au dat la schimb vânzătorului.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
O probă complexă i-a băgat în tensiune pe concurenți. | Antena 1

Încă de când au ajuns pe plaja Pacificului, concurenții au visat la momentul în care se pot scălda în apa celui mai mare ocean din lume. Ei au avut, în sfârșit, ocazia în ediția 31 de la America Express, sezonul 6 din 5 decembrie 2023, însă în timpul unei probe inedite. Cele 5 echipe rămase în competiție s-au schimbat în costumele de baie și au învățat să facă surf.

Pe cât de amuzantă, proba le-a pus probleme unora dintre concurenți, iar presiunea a fost cu atât mai mare cu cât aceasta a dat și ordinea de plecare în cursă. Astfel, Giulia și Vlad Huidu au primit și o penalizare de 5 minute pentru că nu au reușit deloc să stea pe placă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Prima echipă care are biletele asigurate spre Argentina

Ce a făcut Iulia Albu ca să obțină nuci de cocos de la un localnic la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Ce i-a dat la schimb

În continuare, în drumul spre jocul de amuletă, concurenții au mai avut de făcut o serie de misiuni. În primă fază au avut de strâns 5 nici de cocos de la localnici, pe lângă cele 5 pe care le-au primi de la Irina Fodor atunci când au pornit în cursă.

Căutarea nucilor de cosos s-a dovedit, însă, a fi mult mai complicată decât s-au așteptat cu toții, iar fiecare echipă a apelat la strategii diferite.

În timp ce Alexia și Aris Eram au găsit rapid o mașină și au plecat într-un alt loc pentru a cumpăra fructele, Ada Galeș și mama ei au mers la un restaurant aflat lângă plaja pe unde a avut loc careul.

Și Iulia Albu și Mike au apelat la un as din mânescă. Vedeta a scos la înaintare unele dintre cele mai de preț obiecte din bagaj. Pentru a obține cele 5 nuci de cocos, Iulia Albu a dat la schimb un inel și o pereche de cercei la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023.

„I-aș fi dat orice. Inclusiv accesoriul de cap”, a mărturisit Iulia Albu.

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Anamaria Prodan a convins oamenii să cumpere ceviche. Strategie de succes pentru echipa Țociu

Ulterior, Laura Giurcanu și Sânziana Negru și-au încercat norocul în același loc, cu toate că nu au avut ce să ofere la schimb. Astfel, localnicul s-a mulțumit și cu câte un pupic pe oraz și le-a ajutat și pe fete.

„Bineînțeles că noi am încercat să îl convingem pe vânzător să nu le dea”, a dezvălui Iulia Albu.

„Toată lumea de pe stradă striga să ne ajute. Zici că eram într-un film în care forța binelui învinge. Și imediat a scos nucile de cocos de acolo. În 20 de secunde eram plecate”, au povestit fericite adversarele.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express. Diseară, concurenții se lasă duși de val... America Express, 5 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă. Penalizările au răsturnat clasamentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x