Antena Căutare

America Express, 13 decembrie 2023. Iulia Albu și Mike au avut un schimb de replici acide. De ce s-au certat cei doi pe stradă

Iulia Albu și Mike au avut un schimb de replici acide în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Concurenții s-au certat în fața camerelor de filmat, iar designerul vestimentar a apelat un gest neașteptat fără reținere.

colaj foto cu iulia albu si mike la america express sezonul 6 Galerie
Iulia Albu a avut misiunea de-a mătura, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Iulia Albu și Mike au trecut printr-o situație tensionată în timpul cursei pentru ultima șansă din ediția 36 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Concurenții și-au adresat replici dure în fața camerelor de filmat.

Deși ziua a început cu dans și voie bună pentru designerul vestimentar și iubitul său. Cei doi au întâmpinat un moment de cumpănă în drum spre Irina Fodor. Toate cele trei echipe au avut de îndeplinit o sarcină importantă: să organizeze petrecerea de absolvire a unui student din Argentina.

Așadar, concurenții au fost puși să strângă tot ce trebuie pentru eveniment. De asemenea, aceștia au fost puși să își arate abilitățile de vânzători, strângând o anumită sumă de bani prin vinderea unui suc făcut de ei.

Citește și: America Express, 10 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi și a făcut confesiuni emoționante. Ce a urmat la careu

Printre cei care s-au lovit de multe refuzuri din partea localnicilor se numără Iulia Albu și Mike. Cei doi s-au certat în stradă, după ce concurentul a fost la un pas să renunțe la misiunea pe care o avea de dus până la final.

Ce replici acide și-au adresat Iulia Albu și Mike în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023. Ce a făcut designerul

Tensiunile dintre designer și iubitul său au dus la o dispută de proporții. Aceștia și-au adresat replici acide în ediția 36 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 13 decembrie 2023.

„Haide să dăm mai în față, te rog!”, i-a zis Iulia Albu.

„Iubire, nu avem unde!”, a fost răspunsul lui Mike care a făcut-o să răbufnească de nervi.

„Te implor fă ceva și haide mai în față! Fă asta pentru mine, ok?! Chiar dacă ies astăzi vreau să ies făcându-mi treaba! Am o idee genială, vorbesc cu patronul de la un fast food să ne cumpere astea”, a spus designerul.

Iulia Albu și-a păstrat determinarea și a reușit să strângă suma de bani de care avea nevoie printr-o tehnică la care nu se aștepta până acum că o să apeleze: „Eu veșnic voi încerca, până în ultimul moment, să fac lucrurile să meargă. Eu nu vreau să renunț! Nu renunț niciodată”.

De altfel, aceasta a făcut un gest uluitor pe stradă. Aceasta a acceptat banii unui localnic, chiar dacă bărbatul nu a vrut să cumpere sucul său: „Dacă vrea să ne ajute să-i organizăm studentului petrecerea, îi luăm!”

Citește și: Iulia Albu și Mike au stat despărțiți o lună și jumătate după America Express. Cum l-a iertat vedeta: „Ne-am împăcat în pat”

După ce au îndeplinit misiunea, Iulia Albu și Mike au primit o nouă probă: să spele 100 de vase și să dea cu mătura.

„Să măturăm ceva că tu nu prea știi”, a spus iubitul designerului.

„Mătur eu, pentru mine e exotic! Eu acasă nu fac asta. Complicat nu e, dar nu vreau să mă obișnuiesc prea tare sincer”, a adăugat Iulia Albu.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a cedat și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce au surprins camerele de... America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a trăit o „minune” pe stradă. Gestul lui Mike a scos-o din sărite pe Iu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x