Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă. Ce a pățit

În ediția 10 a emisiunii America Express, concurenții au primit misiunea de-a găsi coșurile cu frunze de cactus (nopales) și ștergarele dedicate fiecărei echipe, printre ruinele unei clădiri.  La un moment dat, Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă.

Colaj cu Andreea Bălan accidentată la America Express în diferite ipostaze Galerie
La un moment dat, Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă | Antena 1

După ce s-a aflat cine a câștigat imunitatea în ediția 10 a emisiunii America Express, echipele au primit o nouă misiune din partea Irinei Fodor. Chiar în timpul acesteia, Andreea Bălan a avut parte de o accidentare dureroasă, în ediția din 30 ianuarie 2023.

Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă în ediția 10 a emisiunii America Express, din data de 30 ianuarie 2023

La scurt timp după ce s-a aflat că echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a câștigat imunitatea, Irina Fodor a pregătit o nouă misiune. Fiecare echipă a fost nevoită să caută printre ruinele unei hacienda un coș cu nopales (frunze de cactus) și un ștergar și, odată realizat asta, să curețe respectivele frunze. Deși inițial misiunea a părut una cât se poate de simplă, după primele minute toată lumea și-a dat seama că sarcina nu e deloc una șoară.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

Ceea ce inițial păreau să fie doar niște mici ruine s-au dovedit a fi ulterior un adevărat labirint pe mai multe etaje. Totuși, ambiția și dorința de-a câștiga i-a făcut pe concurenți să își adune forțele și să pornească în căutarea obiectelor. Deși au dat peste șoareci, șerpi și alte vietăți și deși afară era un soare arzător, toți au încercat să descopere coșul cu nopales și ștergarul.

La un moment dat, Andreea Bălan a avut parte de un accident dureros. Artista nu a observat o bară de fier ce se afla deasupra capului său și s-a lovit, durerea fiind una destul de puternică.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit

„Am dat cu capul de perete! Mi s-a tăiat respirația. Am simțit durerea aici, în dinți! Aici, pe toată partea!”, a zis ea, încercând să ignore durerea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 30 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce s-a întâmplat cu Bruja și Pufeh... America Express, 30 ianuarie 2023. Ce echipe au intrat la al doilea joc de amuletă din etapa trei. Ce a anunțat Irina Fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x