Antena Căutare

America Express, 16 ianuarie 2023. Frații Gavril și Bie Adam, cuprinși de teamă pe Drumul Aurului. Ce s-a întâmplat

Frații Gavril și Bie Adam au fost cuprinși de teamă în America Express - Drumul Aurului, după ce au ajuns într-un oraș destul de periculos din Mexic.

colaj foto cu fratii gavril, bie adam si mama ei, la america express Galerie
Diferitele misiuni și orașe din Mexic au dat bătăi de cap concurenților de la America Express | Antena 1

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în ediția 2 din America Express - Drumul Aurului, de pe 16 ianuarie 2023. Cele 9 perechi de vedete au trecut prin momente de-a dreptul neașteptate, în mod special frații Gavril și Bie Adam.

În drum spre următoarea misiune, Jean și Dinu Gavril au fost lăsați într-un oraș din Mexic cu pericole la orice pas. Cei doi au rămas copleșiți de ceea ce se întâmplă în jurul său când au văzut cum merg oamenii pe stradă.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Concurenții au ajuns în Mexic. Cum au reacționat când au aflat ce pericole îi așteaptă

„Au arme în mașină, chiar există zone periculoase aici. Aici chiar vezi oameni cu arme și cuțite pe stradă, chiar e pe bune! Nu era de joacă cu oamenii din localitatea respectivă, îmi era un pic și frică să le punem întrebări tuturor localnicilor”, au spus concurenții.

Frații Gavril și Bie Adam au fost cuprinși de teamă la America Express - Drumul Aurului, în ediția de pe 16 ianuarie 2023

Nu doar frații Gavril au trecut prin stări de teamă pe Drumul Aurului, ci și Bie Adam. Tânăra a fost informată de mama ei să nu se uite la localnici pentru că totul din jurul lor pare destul de riscant.

„Mă simțeam în pericol! Mi-a fost foarte frică în locul ăla, părea un oraș de traficanți de droguri”, a mărturisit Bie Adam.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Catrinele s-au strecurat pe furiș în dormitoarele concurenților și au „furat” un obiect de preț

„Mi se pare că nu o să mai ieșim niciodată de aici”, a mai adăugat tânăra.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 16 ianuarie 2023. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au refuzat ajutorul unui șofer. Care este motivu... America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au încremenit când au văzut ce au de făcut la o misiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x