Antena Căutare

America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Trei echipe s-au „luptat” pentru un mare avantaj

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cele trei echipe care s-au calificat la al doilea joc de amuletă din America Express - Drumul Aurului, difuzat pe 17 ianuarie 2023. Iată ce pereche de vedete a câștigat marele avantaj.

diana bulimar peste care cad cutii de carton, imagini cu irina fodor si bordea si cortea pe bicicleta, la america express Galerie
În a treia ediție a emisiunii America Express, trei echipe s-au calificat la un joc pentru amuletă | Antena 1

Cea de-a treia zi din America Express - Drumul Aurului a început cu un nou joc de amuletă pentru trei echipe. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt perechile de vedete care au ajuns în timp util la Irina Fodor și au intrat în lupta pentru marele avantaj.

„Dragilor, o să-i ajutăm pe acești negustori din spatele vostru să mai aducă niște fructe din piață. Ne distrăm astăzi, dar ne distrăm pentru o amuletă de 1.000 de euro și pentru un avantaj. Mai târziu o să ofer a doua imunitate, asta înseamnă că cei care o vor câștiga nu vor intra la cursa pentru ultima șansă.”, i-a anunțat Irina Fodor pe concurenți.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Ce au găsit Puya și soția lui când au ajuns la o femeie acasă. Cum a fost prima cazare a lor

În prima parte a jocului, echipele vor primi câte 3 comenzi de transport cu bicicleta ce includ 2 fructe sau legume. Unul conduce bicicleta, celălalt preia și reține comanda vânzătorului. Au 15 minute la dispoziție să aducă la stand lăzile. În a doua parte a jocului au de transportat multe cutii cu bicicleta.

Hai să vezi întreaga cursă pentru amuletă pe AntenaPlay.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au câștigat al doilea joc de amuletă din America Express - Drumul Aurului, difuzat pe 17 ianuarie 2023

Competiția a fost una aprigă la cel de-al doilea joc de amuletă de pe Drumul Aurului. Echipele au scos toate „armele” din dotare pentru a câștiga avantajul impresionant, însă doar una singura a reușit să termine misiunile în timp util.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au dus la final probele mai rapid decât colegii lor de competiție, motiv pentru care au fost desemnate câștigătoarele jocului de amuletă din ediția 3 America Express, de pe 17 ianuarie 2023.

„Nu le ajung medaliile, dar câte le mai trebuie”, a fost replica savuroasă a lui Nelu Cortea.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au cerut mâncare și ajutor de la trecători

Deși au trecut prin momentele dificile în cursa din Mexic, concurentele au ajuns rapid în fruntea clasamentului. Cele două au câștigat 1.000 de euro și un mare avantaj.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Cum a reacționat Andreea Bălan când a văzut ce trebuie să mănânce la o misiune. Ce a urmat

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 17 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin momente dificile. Ce s-a întâmplat... America Express, 17 ianuarie 2023. Concurenții au descoperit cât de periculos este Mexicul. Ce avertisment au primit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x