Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cine a câștigat cursa pentru Amuletă în ediția 12 de pe Drumul Împăraților

Echipele formate din Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia & Estera Buble sunt cele care au ajuns primele la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din această seară. Lupta a fost una aprigă, însă un sigur cuplu s-a ales cu un avantaj și o amuletă.

irina-fodor-cosmin-eliza-natanticu-lidia-estera-buble Galerie
Echipele formate din Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia & Estera Buble sunt cele care au ajuns primele la Irina Fodor și s-au calificat la Jocul pentru Amuletă din această seară. | Antena 1

Cele opt echipe au avut parte de cele mai frumoase experiențe în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. În urmă cu o zi, Cuza și Emi au câștigat pentru prima oară Imunitatea de când sunt în competiție, iar cele opt cupluri au luptat pentru a ajunge cât mai repede la Irina Fodor.

Concurenții au fost pe urmele lui Moș Nicolae și au avut parte de o misiune care le-a amintit de unicele momente ale copilăriei. Proba nu a fost una atât de ușoară, însă doar două echipe au ajuns în timp util la destinație și s-au calificat la proba pentru Amuletă.

Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au făcut misiunea cel mai rapid și au ajuns la Irina Fodor, calificându-se la cursa pentru Amuletă. Lidia Buble și Estera au ajuns la scurt timp după ei, fapt care le oferă o șansă la amuletă în această seară.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au fost răsfățați

După ce au avut parte de distracție, odihnă și clipe memorabile pe un Iaht, probele pe care le-au avut de îndeplinit la Cursa pentru Amuletă nu au fost tocmai atât de ușoare. Răbdarea și logica celor două echipe au fost puse la încercare încă de la primele ore ale dimineții.

Mai mult decât atât, concurenții au fost nevoiți să își învingă "frică" de mare. Aceștia au fost puși să înoate într-o cursă contracronometru, care le poate asigura un avantaj mare în următoarea misiune și 1.000 de euro.

Presiunea și tensiunile nu au lipsit prea mult din peisaj, însă o singură echipă a câștigat amuleta în această seară.

Cosmin și Eliza Natanticu au câștigat Amuleta în ediția 12 din sezonul 4 Asia Express

Competiția și-a spus cuvântul în cursa pentru Amuletă. Lidia Buble și sora ei au tras din greu pentru a câștiga acest avantaj, însă cei care s-au mișcat cel mai repede și au obținut amuleta au fost Cosmin și Eliza Natanticu.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul pentru Amuletă în ediția zece. Surorile Buble, rivale cu Shift și Connect-R

Cei doi s-au bucurat extrem de mult când și-au dat seama că sunt câștigătorii Amuletei din această seară. Se pare că norocul a început să le surâdă și celor doi concurenți, care se numără printre primele persoane care ajung la Irina Fodor în ultima perioadă.

„Hai sus, Deluță de Mari! Ieși afară din apă, am câștigat! Ești eroina mea”, i-a zis Cosmin Natanticu soției lui.

"Recunosc, sunt foarte competitivă!", a spus Lidia Buble după ce a aflat că cealaltă echipă a câștigat.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Asia Express, 5 octombrie 2021. Două echipe s-au întrecut în „scufundat” corăbii la Jocul pentru Amuletă. Cum s-au descu... Asia Express, 5 octombrie 2021. Mariei Speranța i s-a făcut rău și a ajuns la perfuzii. Ce veste a primit Adriana Tranda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x