Antena Căutare

America Express, 17 ianuarie 2023. Concurenții au descoperit cât de periculos este Mexicul. Ce avertisment au primit

Nu a fost nevoie de prea multe zile în Mexic pentru ca echipele să realizeze cât de periculoasă este țara în care se află. Puya și Melinda au o povestit despre o experiență neașteptată prin care a trecut gazda lor în urmă cu cev timp.

irina fodor in rochie colorata, imagini cu politisti in mexic si concurentii de la america express asezati in linie dreapta Galerie
Înainte de-a porni spre noua misiune, concurenții de la America Express au primit un avertisment din partea Irinei Fodor | Antena 1

În ediția 3 din America Express - Drumul Aurului, echipele au descoperit cât de periculos este Mexicul. După jocul de amuletă, Puya și soția lui au făcut dezvăluiri neașteptate despre o întâmplare care a avut loc în zona în care au rămas peste noapte.

„Stai așa, de dimineață stăteam în bucătărie și vorbeam. Era un oraș liniștit, dar de 3 ani sunt două grupări care se bat între ele. Cer bani de la toți comercianții și îi tâlhăresc, cerând taxe de protecție. Ne-au spus că ei se bat pentru teritoriul de droguri. A zis că am avut niște vecini care vindeau droguri și au fost împușcați, tăiați și băgați în saci. Șefa casei ne-a povestit că îi lasă pe stradă după ce îi omoară ca să bage frica în ceilalți. Povestea asta se întâmplase la 4 case de unde eram”, a povestit artistul și Meldinda.

Hai să vezi ediția integrală pe AntenaPlay.

Ce avertisment au primit concurenții de la America Express, în ediția 3 a reality show-ului de pe 17 ianuarie 2023

Înainte de a pleca în următoarea misiune și de a porni în cursa pentru cea de-a doua imunitate din America Express - Drumul Aurului, Irina Fodor i-a informat pe concurenți că Larisa Iordache și Diana Bulimar vor decide ordinea în care echipele vor pleca pe traseu deoarece au câștigat jocul de amuletă.

Citește și: America Express, 16 ianuarie 2023. Ce au găsit Puya și soția lui când au ajuns la o femeie acasă. Cum a fost prima cazare a lor

Mai mult decât atât, perechile de vedete au primit și un avertisment dur când au citit plicul cu instrucțiunile pentru noua probă. Se pare că aceștia nu trebuie să oprească în Celaya, în drumul lor cu mașina.

„Erau bande de mafioți acolo”, au spus frații Gavril.

Ce s-a întâmplat cu Pufeh în ediția 3 din America Express - Drumul Aurului, de pe 17 ianuarie 2023

Prezentatoarea TV a venit cu o veste mai puțin plăcută pentru concurenți. Aceasta i-a anunțat că Pufeh nu se simte deloc bine, motiv pentru care colega lui de echipa va continua cursa singură.

„Din păcate, Pufeh nu este aici. Se simte încă rău. El este încă sub perfuzie. Așa că, Bruja va trebui să plece singură în cursă”, a mărturisit Irina Fodor.

„Temerile mele au fost să nu i se facă mai rău. Apreciez că voia să meargă mai departe așa, dar nu trebuie să demonstreze nimic. Nu poți să îți pui viața în joc”, a spus Bruja, partenera lui de echipă.

„Nu pot să te las să pleci așa în cursă, nu riscăm absolut nimic.”, l-a avertizat medicul.

Citește și: De ce a murit fratele lui Puya. Declarații emoționante la America Express: „Mi s-a părut foarte dur pentru mama și pentru tata”

„Nu îmi place să încurc lumea!”, a fost replica lui Pufeh.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Trei echipe s-au „luptat” pentru un mare avantaj... America Express, 17 ianuarie 2023. Unde au fost duși Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de un mexican. Ce le-a arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x