Antena Căutare

America Express, 18 ianuarie 2023. Concurenților nu le-a venit să creadă la ce casă au ajuns. Ce s-a întâmplat când au intrat

Jean și Dinu Gavril, Bie Adam și mama ei, Bruja și Pufeh au rămas uimiți de traiul unora dintre mexicani, la cursa pentru ultima șansă de la America Express - Drumul Aurului de pe 18 ianuarie 2023. Celor trei echipe nu le-a venit să creadă la ce case au ajuns în timpul misiunii.

colaj foto cu concurenti de la america express, in vizita la o familie din mexic Galerie
Concurenții intrați la cursa pentru ultima șansă au dus cadouri pentru familii sărace din Mexic, la America Express | Antena 1

Aventura din America Express continuă pentru telespectatorii Antena 1, dar și pentru echipele reality show-ului. În cea de-a 4 ediție, concurenții au trăit o mulțime de experiențe neașteptate și au cunoscut oameni minunați.

Cel mai emoționant moment pentru cele trei echipe intrate la cursa pentru ultima șansă a fost cel în care au dus baloanele umflate unor localnici. Aceștia au rămas fără cuvinte când au văzut în ce case stăteau familiile de mexicani.

Hai să vezi întreaga ediție din America Express pe AntenaPlay.

Cum au reacționat echipele când au văzut interiorul caselor localnicilor, la America Express - Drumul Aurului

Odată ajunși la casele localnicilor, concurenții au avut sarcina de a face o poză cu ei și baloanele. De asemenea, echipele nu au putut trece cu vedere condițiile grele în care trăiau familiile respective.

„Era o curte, nu știu cum să vă zic, de aia cum nu vrei să vezi. Erau vreo 10 - 12 adulți, foarte mulți copii. Mi-e milă de ce era acolo, erau 30 de copii pe puțin acolo.”, au povestit frații Gavril vizibil afectați de ce au găsit la probă.

Citește și: Cine este Pufeh de la America Express 2023. Concurentul lucrează cu vedete celebre de la noi

„Erau atât de sărmani și le-am colorat efectiv curtea! M-a încălzit atât de tare imaginea aia... foarte tare mi-a plăcut”, a mai dezvăluit Bie Adam.

Misiunea a fost una copleșitoare pentru cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă de pe Drumul Aurului.

„M-au făcut să simt că a meritat tot efortul de toată ziua ca să ajungem acolo și să-i vedem fericiți”, a mai adăugat Jean Gavril.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Cine este Bruja de la America Express. Care este numele real din buletin

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 18 ianuarie 2023. Ce a enervat-o peste măsură pe Bruja. Concurenta nu a mai ținut cont de nimic... America Express, 18 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au fost salvați de la eliminare. Cum au reacționat ceilalți concurenți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x